Hoe Bureaubladpictogrammen Te Vervangen

Inhoudsopgave:

Hoe Bureaubladpictogrammen Te Vervangen
Hoe Bureaubladpictogrammen Te Vervangen

Video: Hoe Bureaubladpictogrammen Te Vervangen

Video: Hoe Bureaubladpictogrammen Te Vervangen
Video: Bureaubladpictogrammen 2024, April
Anonim

Er zijn veel interessante verzamelingen iconen op internet. Als u besluit hiervan te profiteren en de pictogrammen op uw bureaublad te vervangen, moet u weten met welke componenten u moet werken, zodat alles goed gaat.

Hoe bureaubladpictogrammen te vervangen
Hoe bureaubladpictogrammen te vervangen

instructies:

Stap 1

Als de verzameling nieuwe pictogrammen in een RAR- of ZIP-bestand was ingepakt, pakt u het archief uit in de map waar de nieuwe pictogrammen worden opgeslagen. Wijzig daarna de locatie van de map met pictogrammen niet, anders gaan uw instellingen verloren.

Stap 2

Zorg ervoor dat de gedecomprimeerde bestanden de.ico-indeling hebben. Als de extensie van de bestanden anders is, gebruik dan de converter (Icon Converter, Icon to Any). Deze toepassingen werken volgens een soortgelijk principe: in het ene veld plaatst u bestanden in grafisch formaat, in het tweede - u krijgt bestanden met de.ico-extensie.

Stap 3

Ga naar uw bureaublad en klik met de rechtermuisknop op de map waarvan u het pictogram wilt wijzigen. Selecteer in het contextmenu "Eigenschappen", een nieuw dialoogvenster wordt geopend. Maak het tabblad "Instellingen" actief en klik op de knop "Pictogram wijzigen" in de groep "Mappictogrammen". Voor snelkoppelingen - het tabblad "Snelkoppeling" en de knop "Pictogram wijzigen".

Stap 4

Klik in het extra venster op de knop "Bladeren" en geef het pad op naar de map waar uw verzameling pictogrammen is opgeslagen. Om een geschikt pictogram uit de lijst te selecteren, is het beter om de modus "Paginaminiatuur" in te schakelen - zodat de pictogrammen op volledige grootte worden weergegeven. Nadat u een geschikt pictogram hebt gevonden, klikt u erop met de linkermuisknop en klikt u op de knop "Openen". Pas de nieuwe instellingen toe.

Stap 5

De pictogrammen voor de mappen Prullenbak / Leeg, Deze computer, Mijn netwerklocaties en Deze computer veranderen anders. Open het onderdeel Weergave. Om dit te doen, selecteert u "Configuratiescherm" in het menu "Start" en klikt u op het pictogram "Beeldscherm" in de categorie "Vormgeving en thema's". U kunt ook met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad klikken en Eigenschappen selecteren in het vervolgkeuzemenu.

Stap 6

Open het tabblad "Desktop" en klik op de knop "Bureaublad aanpassen". Ga in het extra venster naar het tabblad "Algemeen" en selecteer in de groep "Desktoppictogrammen" de miniatuur van het item waarvan u het pictogram wilt wijzigen. Klik op de knop "Pictogram wijzigen", geef het pad naar het nieuwe pictogram op en pas de nieuwe instellingen toe.

Aanbevolen: