Hoe Een Organisatiebestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Organisatiebestand Te Openen
Hoe Een Organisatiebestand Te Openen

Video: Hoe Een Organisatiebestand Te Openen

Video: Hoe Een Organisatiebestand Te Openen
Video: Word 2010 Bestand openen 2024, Mei
Anonim

De bestandsextensie.org geeft een specifiek tekstformaat aan: Lotus Organizer. Org-bestand is van het gegevensbestandstype en is oorspronkelijk ontwikkeld door IBM voor het DOS-besturingssysteem.

Hoe een organisatiebestand te openen
Hoe een organisatiebestand te openen

instructies:

Stap 1

Het is bekend dat bestanden met veel extensies werkten op computers met DOS in de jaren '80 en '90. vorige eeuw, niet draaien op nieuwe besturingssystemen van de Windows-lijn. U kunt proberen om org-documenten te openen in MS Word of Kladblok, maar in plaats van tekst zal het programma abracadabra van verschillende tekens weergeven. Er zijn echter oplossingen voor het converteren bij het openen van een bestand, evenals software-shells waarmee u kunt openen verouderde bestandsextensies, waaronder.org …

Stap 2

IBM Lotus Organizer File maakt deel uit van de Lotus SmartSuite-softwaresuite. Een draagbare versie van zowel de applicatie zelf als het hele pakket is via elke zoekmachine op internet te vinden en download het programma gratis. U kunt meer lezen over Lotus Organizer en de ondersteuning ervan op Windows Vista/7, vanaf versie 6.1, op de website van de ontwikkelaar (Engels):

Stap 3

Een gratis vervanging voor Microsoft Office met uitgebreide functionaliteit - het softwareproduct OpenOffice.org - kan een Lotus Organizer-bestand in realtime converteren en correct op het scherm weergeven. Het softwarepakket OpenOffice.org, inclusief de versie met de Russische interface, kan worden gedownload van de officiële website: https://www.openoffice.org Na installatie van het pakket opent u OpenOffice.org Writer en selecteert u in het bovenste programmamenu het Bestandsitem - " Openen". Selecteer in het verkennervenster dat verschijnt het Lotus Organizer-bestand en selecteer de modus Gecodeerde tekst (*.txt) in de vervolgkeuzelijst Bestandstype (de standaardinstelling is Alle bestanden). Klik daarna op de knop "Openen" Er verschijnt een optioneel venster "ASCII-filterparameters" op het scherm. Selecteer tegenover de eigenschap "Encoding" in de vervolgkeuzelijst "Cyrillic DOS / OS2" en klik op de knop OK. Het bestand wordt geopend als een gewoon tekstdocument.

Aanbevolen: