Hoe De Omslag Te Bedrukken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Omslag Te Bedrukken?
Hoe De Omslag Te Bedrukken?

Video: Hoe De Omslag Te Bedrukken?

Video: Hoe De Omslag Te Bedrukken?
Video: Offset - De verschillende bindwijze bij offset drukken 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk brandt ieder van jullie van tijd tot tijd games, films, muziek en andere gegevens op cd's en dvd's. Meestal worden dergelijke schijven ondertekend en in dozen, dozen of papieren enveloppen geplaatst, maar soms wil je een echte volledige omslag maken voor een film of game, zoals op een schijf die je in een winkel hebt gekocht. Dit kan als je Adobe Photoshop en een kleurenprinter hebt.

Hoe de omslag te bedrukken?
Hoe de omslag te bedrukken?

instructies:

Stap 1

Download en installeer Photoshop, start het en selecteer vervolgens "Openen" in het menu "Bestand". De verkenner wordt geopend. Daarin moet u de afbeelding vinden die u als toekomstige omslag wilt afdrukken.

Stap 2

Als de afbeelding de verkeerde richting heeft, opent u het menu Afbeelding en selecteert u de optie Canvas roteren. Draai de afbeelding 90 graden met de klok mee of tegen de klok in (CW / CCW).

Stap 3

Nadat u de afbeeldingsoriëntatie hebt gewijzigd in verticaal zodat de bedrukte A4-omslag in tweeën kan worden gevouwen en in de doos kan worden gestoken, past u de kleuren, verzadiging en helderheid van de afbeelding aan, klikt u op het menu Bestand en selecteert u de optie Bekijken en afdrukken.

Stap 4

Stel het juiste formaat van het bedrukte vel in zodat uw omslag past bij het formaat van de schijfdoos waarin u het wilt opbergen. Als u bijvoorbeeld een dvd-hoes afdrukt, stelt u de afdrukhoogte in op 27,2 cm en de breedte op 18,5 cm.

Stap 5

Klik op Print en print het voorblad. Gebruik een schaar om de randen voorzichtig af te knippen, knip overtollig materiaal af, vouw het deksel dubbel en plaats het in de doos.

Stap 6

Evenzo kunt u niet alleen dubbele maar ook enkele omslagen bedrukken. Door andere afdrukformaten in te stellen, kunt u zowel een dvd-hoes als een hoes die in een standaard Smart CD-doos past, afdrukken.

Aanbevolen: