Omslag Toevoegen Aan Bestanden

Inhoudsopgave:

Omslag Toevoegen Aan Bestanden
Omslag Toevoegen Aan Bestanden

Video: Omslag Toevoegen Aan Bestanden

Video: Omslag Toevoegen Aan Bestanden
Video: Mini screencast: Documenten en meer toevoegen aan de Bestanden app 2024, April
Anonim

Illustraties worden automatisch toegevoegd aan muziekbestanden in Windows Media Player. Als dit om de een of andere reden niet is gebeurd, kunt u handmatig omslagen toevoegen. Geen speciale kennis of hackvaardigheden vereist!

Omslag toevoegen aan bestanden
Omslag toevoegen aan bestanden

instructies:

Stap 1

Start Windows Media Player en maak verbinding met internet om illustraties toe te voegen aan een muziekbestand uit de online database.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Bibliotheek" en roep het contextmenu van het te bewerken album op.

Stap 3

Selecteer "Vind albuminformatie".

Stap 4

Wijzig de programma-instellingen als er een foutmelding verschijnt met de aanbeveling om de privacy-instellingen zo te wijzigen dat u multimedia-informatie kunt bijwerken. Om dit te doen, selecteert u het item "Opties" in het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het programmavenster en gaat u naar het tabblad "Privacy" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 5

Schakel het selectievakje naast "Muziekbestanden bijwerken met informatie van internet" in en herhaal de bovenstaande procedure.

Stap 6

Geef de juiste informatie op in de lijst met zoekresultaten en volg de aanbevelingen op de pagina voor automatische updates, of wijzig uw zoektermen als u de vereiste gegevens niet kunt krijgen.

Stap 7

Keer terug naar het gedeelte "Bibliotheek" en geef het bestand op om een omslag toe te voegen om de geselecteerde afbeelding als omslag te gebruiken als de zoekresultaten niet kunnen worden gebruikt.

Stap 8

Roep het contextmenu van de geselecteerde afbeelding op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Kopiëren" te selecteren.

Stap 9

Roep het contextmenu van het te bewerken bestand op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Albumomslag invoegen".

Stap 10

Gebruik de gratis Java Automatic Cover Tool om het proces van het toevoegen van ontbrekende covers aan muziekbestanden te automatiseren om het gemakkelijker te maken.

Aanbevolen: