Hoe Cd Te Mounten

Inhoudsopgave:

Hoe Cd Te Mounten
Hoe Cd Te Mounten

Video: Hoe Cd Te Mounten

Video: Hoe Cd Te Mounten
Video: Three Days Grace - The Mountain (Official Music Video) 2024, Mei
Anonim

Grote programma's of games worden op internet verspreid in de vorm van speciale bestanden die schijfkopieën worden genoemd. De schijfkopie kopieert de structuur en inhoud van een gewone cd volledig. Om het op uw computer uit te voeren, moet u speciale software hebben waarmee u de schijfkopie kunt koppelen.

Hoe cd te mounten
Hoe cd te mounten

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een speciale toepassing voor het monteren van cd-images genaamd Daemon Tools. Dit hulpprogramma wordt gedistribueerd op betaalde en gratis voorwaarden. Om een CD in een aantal van een of twee stuks te mounten, zijn de functies van een gratis programma voldoende. Let bij het installeren van de gratis versie van het programma op de bijbehorende advertentiemodules (kosten van de gratis versie van het programma). Door de bijbehorende selectievakjes uit te schakelen, schakelt u hun installatie uit. Start uw computer opnieuw op nadat u de applicatie hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Open de instellingen van Daemon Tools door met de rechtermuisknop op het programmapictogram te klikken (na het opnieuw opstarten van de computer start het hulpprogramma samen met het systeem en begint het op de achtergrond te werken). Selecteer in het instellingendialoogvenster de regel "Emulatie". Klik daarna nogmaals met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak en klik in het contextmenu op "Alle opties zijn ingeschakeld". Het besturingssysteem zal dan het virtuele cd-rom-station detecteren, dat in alle bestandsbeheerders zal verschijnen. Daarin wordt de schijfkopie gemount.

Stap 3

Klik met de linkermuisknop op de knop "Drive 0: [X:] Empty" in het hoofdvenster van het programma. Geef in het geopende venster van de ingebouwde bestandsbeheerder het pad naar de cd-image op, die in.mdf- of.iso-indeling moet zijn. Ga daarna naar de map "Mijn Computer" (of start de Total Commander van bestandsbeheer) en zorg ervoor dat een van de verschenen virtuele cd-drives uw aangekoppelde schijfkopie is. Het starten van een virtuele schijf is hetzelfde als het starten van een standaard-cd. Een schijf die in een virtuele schijf is gemonteerd, is een volwaardige vervanging voor een gewone schijf (als een game bijvoorbeeld een cd in de schijf vereist, kan de rol ervan worden gespeeld door een afbeelding).

Aanbevolen: