Waarom Skype Langzamer Gaat

Waarom Skype Langzamer Gaat
Waarom Skype Langzamer Gaat

Video: Waarom Skype Langzamer Gaat

Video: Что такое скайп и как им пользоватся - урок 16 2022, December
Anonim

Moderne technologieën die zijn gemaakt voor de communicatie van internetgebruikers, zijn zeer gevarieerd. Het meest populaire programma voor communicatie tussen mensen van verschillende continenten op dit moment is Skype.

Waarom Skype langzamer gaat
Waarom Skype langzamer gaat

Niet altijd kan het gebruik van dit programma gepaard gaan met uiterst positieve indrukken. Soms begint Skype ineens langzaam te werken. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

De eerste reden waarom Skype vertraagt, kan een slechte internetverbinding zijn. Deze storing kan worden opgemerkt als je kijkt naar het aantal aansluitindicatorantennes en hun kleur. Als de kleur rood is en er zijn geen antennes, dan is er geen verbinding. Als u geel en twee of drie strepen ziet, is de verbinding slecht genoeg om de mogelijkheden van Skype volledig te benutten (videochat en spraakoproepen zijn mogelijk niet beschikbaar). Als u alle balken in het groen ziet, zoek dan naar een andere mogelijke reden voor de slechte prestaties van het programma. In ieder geval is het de moeite waard om de verbinding met internet te controleren en contact op te nemen met de provider voor hulp bij het opzetten van communicatiekanalen.

Ook kan in Skype het beeld dat uw computer naar een andere gebruiker verzendt, of omgekeerd, "vertragen". Dit kan te wijten zijn aan de onvoldoende goede videokaart van een van de gebruikers van het programma. In dit geval is het de moeite waard om het te vervangen.

Misschien ligt het probleem bij de videocamera, die vanwege zijn technische kenmerken niet geschikt is voor communicatie. Om dit te controleren, sluit u een bekende werkende camera aan op uw computer en voert u een testoproep uit. Als het beeld zonder onderbreking wordt verzonden, moet u het apparaat vervangen. Voor degenen die nog geen videocamera hebben gekocht, is het raadzaam om met de verkoper te overleggen over de mogelijkheid om deze te integreren met het Skype-programma.

Onlangs is er mogelijk ook een versieconflict in Skype. Het is een feit dat wanneer het programma automatisch wordt bijgewerkt, de oude versie mogelijk niet wordt verwijderd. Probeer Skype volledig te verwijderen en opnieuw te installeren.

Populair per onderwerp