Hoe Mdf-formaat Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Mdf-formaat Te Schrijven
Hoe Mdf-formaat Te Schrijven

Video: Hoe Mdf-formaat Te Schrijven

Video: Hoe Mdf-formaat Te Schrijven
Video: Zelf je raam plaatsen met Roger 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om iemand te vinden die de inhoud van een schijf op de gebruikelijke manier volledig zou kopiëren. Het is winstgevender om een schijfkopie te maken dan om alle bestanden te kopiëren. ze kunnen verloren gaan en, vaker wel dan niet, leiden tot fragmentatie van het werkoppervlak van de harde schijf. Een schijfkopie is een soort archief dat gegevens bevat die van een schijf zijn gelezen. De meest populaire onder de afbeeldingen zijn de iso- en mdf-formaten.

Hoe mdf-formaat te schrijven
Hoe mdf-formaat te schrijven

Noodzakelijk

Alcohol 120%-software

instructies:

Stap 1

Het programma Alcohol 120% heeft een intern formaat - mdf. Op dit moment ondersteunen veel programma's dit formaat. Als u een schijfkopie maakt met het programma Alcohol 120%, is het rationeel om ze met hetzelfde programma naar schijf te schrijven. Als u het programma nog niet hebt geconfigureerd voor opname, moet u dit volgens een aantal regels doen.

Stap 2

Nadat het programma is geïnstalleerd, zoekt het naar virtuele apparaten en start het de virtuele schijfservice op de computer. Klik in het linkergedeelte van "Alcohol" op de link "Virtuele schijf" en selecteer in het geopende venster het aantal virtuele schijven. Om een image naar een lege schijf te schrijven, heb je maar één virtuele schijf nodig.

Stap 3

Vervolgens moet u zoeken naar afbeeldingen, indien beschikbaar op uw harde schijf. Klik in het linkerdeel van het hoofdvenster op de link "Zoeken naar afbeeldingen", geef in het geopende venster de map op waarin u wilt zoeken en klik op de knop "Zoeken". Als de afbeelding is gemaakt door het programma Alcohol 120% op uw computer, selecteert u in de lijst "Locatie" de map Alcohol 120.

Stap 4

De afbeeldingen die door het programma zijn gevonden, moeten aan het hoofdvenster worden toegevoegd - dubbelklik met de linkermuisknop op de schijfkopie. Nu kunt u de afbeelding koppelen of op schijf branden.

Stap 5

Om naar een schijf te schrijven, moet u een lege schijf voorbereiden en in het station plaatsen. Klik in het linkerdeel van het hoofdvenster van het programma op de link "Brand afbeeldingen op schijven". Geef in het geopende venster de recorder (station voor opname) en het pad naar het afbeeldingsbestand op. Het blijft om alleen de snelheid te selecteren en de vakjes "Opnemen" en "Simulatie" aan te vinken. Nu moet u op de knop "Start" klikken en wachten tot het einde van de bewerking die wordt uitgevoerd.

Stap 6

Nadat de afbeelding naar de schijf is geschreven, moet de schijflade naar buiten komen. Schuif het er weer in om te controleren of er op de schijf is geschreven - als de schijf snel leest, is het maken van de schijf gelukt.

Aanbevolen: