Opslaan In Adobe Audition

Inhoudsopgave:

Opslaan In Adobe Audition
Opslaan In Adobe Audition

Video: Opslaan In Adobe Audition

Video: Opslaan In Adobe Audition
Video: Работа в Adobe Audition с нуля. Основа. Вся база знаний за 21 минуту. Remake 2024, Mei
Anonim

De producten van Adobe zijn uniek gepositioneerd op de markt: ze bieden de breedste tooling en mogelijkheden die professionals tevreden stellen, ze behouden een gebruiksvriendelijke interface en worden populair onder de hobbyist. Een goed voorbeeld hiervan is Adobe Audition. Er zijn echter ook valkuilen: de meest voor de hand liggende en eenvoudige functies kunnen verloren gaan tussen complexe instellingen.

Opslaan in Adobe Audition
Opslaan in Adobe Audition

instructies:

Stap 1

Selecteer het tabblad Bewerken. Hiermee kunt u doorgaan met het bewerken van het geselecteerde specifieke audiobestand, een van de tracks die bij het mixen zijn betrokken (bijvoorbeeld alleen instrumentaal of alleen acapella). Klik op het tabblad Bestand: u ziet verschillende opties om op te slaan. Opslaan slaat wijzigingen op in het bestand dat u aan het bewerken bent. Kopie opslaan als slaat het bestand ongewijzigd op en slaat de gewijzigde kopie op het gewenste adres op. Met Save Selection kunt u alleen het geselecteerde fragment opslaan, en Save all Session - alle tracks die in dit project zijn verbonden.

Stap 2

Ga naar het tabblad Multitrack om de volledige tijdlijn te zien. Op dit tabblad kunt u alleen de opdracht Sessie opslaan selecteren: hiermee wordt het.ses-project (precies de tijdlijn) opgeslagen, maar niet het nummer. Je kunt dit bestand alleen openen met Adobe Audition en alleen als je alle projectbestanden hebt (ze zijn opgeslagen in een aparte werkmap).

Stap 3

Na het mixen moet de gebruiker klikken op Bestand -> Exporteren -> Audio afmixen of op de sneltoetscombinatie Ctrl + Shift + alt="Afbeelding" + M. Dit zal het hele plakbord naar een enkel bestand exporteren, het bewerken gaat naar de Tabblad Bewerken beschreven in de eerste alinea.

Stap 4

Definieer exportinstellingen. U kunt een directory selecteren (hiervoor is een verkenner ingebouwd in het opslagveld), de bestandsnaam (de tweede regel van onder) en het formaat (de onderste regel). Probeer het bestand niet rechtstreeks in.mp3 op te slaan, want het is een formaat met een hoge compressie en als resultaat een lage kwaliteit. Het meest omvangrijke formaat dat geluid van hoge kwaliteit behoudt, is wav, dus het is wenselijk om ten minste één "originele" kopie van deze specifieke extensie te hebben. Aan de rechterkant kunt u aanvullende instellingen voor het audiobestand definiëren, zoals de opslagbron, het aantal kanalen, diepte en frequentie. Onervaren gebruikers wordt geadviseerd geen wijzigingen aan te brengen.

Aanbevolen: