Hoe Schrijf Je Een Advertentie In De COP

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Advertentie In De COP
Hoe Schrijf Je Een Advertentie In De COP

Video: Hoe Schrijf Je Een Advertentie In De COP

Video: Hoe Schrijf Je Een Advertentie In De COP
Video: Facebook en Instagram Adverteren [Tutorial 2021] 📲 | Hoe maak je een (succesvolle) campagne? Join ✅ 2024, Mei
Anonim

Mensen gebruiken de chatrooms van verschillende games om er promotionele berichten aan toe te voegen. Dit wordt gedaan door het configuratiebestand en alle andere beschikbare middelen te bewerken.

Hoe schrijf je een advertentie in de COP
Hoe schrijf je een advertentie in de COP

Noodzakelijk

tekstverwerker

instructies:

Stap 1

Voeg advertenties toe aan uw Counter-Strike-server door het configuratiebestand te bewerken. Ga hiervoor naar de schijf waarop het spel is geïnstalleerd en zoek een map met de naam cstrike. Ga naar de add-onsdirectory en zoek de amxmod-directory, in de config-map die zich daarin bevindt, zal er een bestand zijn dat u moet bewerken, het heet amxx.cfg, verwar het in ieder geval niet met een ander.

Stap 2

Om u niet te vergissen, schakelt u de weergave van extensies van de geregistreerde bestandstypen in het huidige besturingssysteem in het menu "Mapopties" op het bedieningspaneel van de computer in. Ga in het geopende venster naar het tabblad Vormgevingsinstellingen en vink het bijbehorende vakje aan, dit is nodig in het geval dat u het bestandstype moet bepalen.

Stap 3

Pas de wijzigingen toe en sluit de vensters door op OK te klikken en ga terug naar de map met het configuratiebestand. Om het te bewerken, kunt u het gebruikelijke Kladblok-programma gebruiken of een andere teksteditor die op uw computer is geïnstalleerd. Plak de code erin om advertentietekst toe te voegen aan de chat van het Counter-Strike-spel. Om dit te doen, moet u een nieuwe regel toevoegen met de volgende tekst: amx_imessage.

Stap 4

Plaats vervolgens de bovenste aanhalingstekens en plaats tussen de tekst de tekst die u als advertentie wilt weergeven. Pas de benodigde tags erop toe, indien mogelijk in uw chat, sluit vervolgens de tekstdocumenteditor op uw computer, pas de wijzigingen toe en sla ze op. Start het Counter-Strike-spel met een nieuwe configuratie en controleer of het correct werkt.

Stap 5

Houd er rekening mee dat op het moment dat u het tekstbestand bewerkt, u het Counter-Strike-spel moet sluiten, anders worden de wijzigingen mogelijk niet opgeslagen. Houd ook rekening met de ondersteunde berichtgrootte bij het toevoegen van advertentietekst.

Aanbevolen: