Hoe Games Te Archiveren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Te Archiveren
Hoe Games Te Archiveren

Video: Hoe Games Te Archiveren

Video: Hoe Games Te Archiveren
Video: GAME BRAWL STAR WINS STREAK 5xxx 2024, Mei
Anonim

Door het spel te archiveren, kan de gebruiker het volume enigszins verminderen. Er moet ook worden opgemerkt dat deze actie kan worden uitgevoerd om een bepaald computerspel gemakkelijker naar de media te kopiëren.

Games archiveren
Games archiveren

Noodzakelijk

Personal computer, spel, archiver

instructies:

Stap 1

Als uw computer geen archiveringsprogramma heeft, moet u dit eerst installeren. Tegenwoordig is WinRAR de meest populaire archiver. Om het installatieprogramma van de applicatie te downloaden, gaat u naar de officiële website van de ontwikkelaar door de URL win-rar.ru in de adresbalk van uw browser in te voeren.

Stap 2

Wacht op het downloaden van het installatieprogramma van het archiveringsprogramma en controleer het vervolgens op virussen (ondanks het feit dat het installatieprogramma is gedownload van de officiële bron). Om dit te controleren, klikt u met de rechtermuisknop op het gedownloade installatieprogramma en selecteert u de juiste opdracht (deze wordt weergegeven als er al antivirussoftware op de pc is geïnstalleerd). Als de antivirus geen bedreiging voor de systeembeveiliging detecteert, installeert u het programma.

Stap 3

Probeer tijdens de installatie de standaardparameters niet te wijzigen. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, activeert u de proefversie (u kunt deze een maand gratis gebruiken). Nadat deze periode is verstreken, heeft u het recht om de applicatie te verwijderen of een betaalde licentie aan te schaffen.

Stap 4

Nadat u de proefversie van het archiveringsprogramma hebt geactiveerd, kunt u games archiveren. Dit gebeurt heel eenvoudig. Ga naar het gedeelte met de harde schijf waar de game zelf zich bevindt. Open de gamemap, houd vervolgens de linkermuisknop ingedrukt en selecteer alle documenten erin. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde documenten. De tabel met bestandseigenschappen wordt geopend. In deze tabel ziet u de parameter "Toevoegen aan archief …". Klik op deze parameter.

Stap 5

Zodra u het item "Toevoegen aan archief …" selecteert, verschijnt een venster op het scherm waarin u een naam voor het gemaakte archief kunt opgeven en enkele parameters voor het maken ervan kunt wijzigen. Als je nieuw bent om met dit programma te werken, hernoem je het archief naar de naam van het spel en klik je op de knop "OK". Het archief wordt aangemaakt.

Aanbevolen: