Een Widget Van Het Bureaublad Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Widget Van Het Bureaublad Verwijderen
Een Widget Van Het Bureaublad Verwijderen

Video: Een Widget Van Het Bureaublad Verwijderen

Video: Een Widget Van Het Bureaublad Verwijderen
Video: Widget verwijderen Hoe een widget verwijderen 2024, Mei
Anonim

Het gevaarlijkste type virussen zijn banners die de toegang tot individuele programma's of het besturingssysteem als geheel blokkeren. Gelukkig is het veel gemakkelijker om van dergelijke virussen af te komen dan het op het eerste gezicht lijkt.

Een widget van het bureaublad verwijderen
Een widget van het bureaublad verwijderen

Noodzakelijk

  • toegang tot internet
  • Dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Het is de moeite waard om te beginnen met de eenvoudigste methode: codering. Of liever gezegd, geen selectie, maar een zoektocht naar de gewenste combinatie. Open uw browser en volg de link https://www.drweb.com/unlocker/index. Voer het telefoonnummer in waarnaar de cybercriminelen aanbieden om sms te verzenden in een speciaal veld en klik op de knop "Code zoeken"

Stap 2

Als het systeem u geen enkele code heeft gegeven, bestudeer dan zorgvuldig de foto's van beroemde banners, zoek uw versie ertussen en klik erop met de linkerknop. Voer achtereenvolgens de ontvangen codes in het bannerveld in.

Stap 3

Als deze bron u niet heeft geholpen, voer dan vergelijkbare bewerkingen uit op de website van Kaspersky Anti-Virus

Stap 4

Er zijn situaties waarin deze banner nog niet eerder door specialisten is bestudeerd. In dergelijke gevallen moet het handmatig worden verwijderd. Open het Configuratiescherm vanuit het Startmenu. Ga naar Programma's toevoegen of verwijderen. Vind verdachte programma's en verwijder ze. Meestal worden ze geassocieerd met Flash-toepassingen.

Stap 5

Als je daar een kwaadaardig programma hebt gevonden, zoek dan zelf de bestanden die je nodig hebt. Open de map system32 in de Windows-map. Klik op "Sorteren op type" in de weergave-instellingen van het bestand. Vind alle bestanden met de extensie dll. Verwijder die met namen die eindigen op lib, bijvoorbeeld: pgqlib.dll, asxlib.dll en anderen.

Stap 6

Bekijk de inhoud van de map waarin uw browser bestanden opslaat. Zoek het bestand met de naam, ga naar uploader.exe. Verwijder deze om te voorkomen dat de banner opnieuw verschijnt.

Stap 7

Als je te lui bent om onafhankelijk te zoeken, volg dan de link https://freedrweb.com/. Download en installeer het Dr. Web CureIt-programma. Scan er uw harde schijven mee. Start uw computer opnieuw op nadat u de schadelijke bestanden hebt verwijderd.

Aanbevolen: