Toegang Tot Het Systeem Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Toegang Tot Het Systeem Blokkeren?
Toegang Tot Het Systeem Blokkeren?

Video: Toegang Tot Het Systeem Blokkeren?

Video: Toegang Tot Het Systeem Blokkeren?
Video: Blokkeren van toegang voor medewerkers 2024, Mei
Anonim

Moderne personal computers zijn uitgerust met verschillende beschermingsniveaus. Een aantal procedures wordt aanbevolen om ongewenste toegang tot Windows te voorkomen.

Toegang tot het systeem blokkeren?
Toegang tot het systeem blokkeren?

instructies:

Stap 1

Begin met het instellen van wachtwoorden voor alle bestaande gebruikers. Open het startmenu en ga naar het configuratiescherm. Zoek en open het menu Gebruikersaccounts. Deze stappen moeten worden uitgevoerd door in te loggen met een beheerdersaccount. Open het item "Maak een wachtwoord voor uw account".

Stap 2

Vul de meegeleverde tabel in door het wachtwoord en het hintwoord twee keer in te voeren. Sla wijzigingen op door op de bijbehorende knop te klikken. Keer terug naar het menu "Gebruikersaccounts" en open het item "Een ander account wijzigen". Selecteer het account dat u nodig heeft en klik op de knop "Wachtwoord instellen". Herhaal de procedure voor het aanmaken van een wachtwoord en sla het op.

Stap 3

Zorg ervoor dat wachtwoorden zijn ingesteld voor alle accounts. Schakel het gastaccount uit. Meestal kunt u er geen wachtwoord voor instellen, dus de activiteit ervan vormt een directe bedreiging voor de computer.

Stap 4

Stel nu een algemeen wachtwoord in voor de computer. Open het BIOS-menu door op de Delete-toets te drukken tijdens het opstarten van de pc. Zoek in het hoofdmenu naar Set Supervisor Password, markeer het en druk op Enter. Voer uw wachtwoord twee keer in. Selecteer Opslaan en afsluiten. Bevestig het opslaan van de instellingen en start de computer opnieuw op.

Stap 5

Als u het besturingssysteem Windows XP gebruikt, moet u nog een stap nemen. Zet uw computer aan en houd de F8-toets ingedrukt. Nadat u het menu Geavanceerde opstartopties hebt geopend, selecteert u "Windows Veilige modus".

Stap 6

Gebruik het beheerdersaccount om naar de veilige modus te gaan. Het verschijnt meestal niet in de normale bedrijfsmodus van het systeem. Stel een wachtwoord in voor dit account. Met zijn hulp kunt u nieuwe accounts maken en bestaande wijzigen.

Stap 7

Stel een wachtwoord in om het BIOS-menu te openen. Dit voorkomt pogingen om de instellingen voor de computer te wijzigen.

Aanbevolen: