Hoe Het Wisselbestand In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wisselbestand In Te Schakelen
Hoe Het Wisselbestand In Te Schakelen

Video: Hoe Het Wisselbestand In Te Schakelen

Video: Hoe Het Wisselbestand In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Een wisselbestand of wisselbestand wordt meestal een verborgen systeembestand genoemd dat Windows gebruikt om bepaalde delen van toepassingen en informatie op te slaan die er momenteel niet bij betrokken zijn. Deze gegevens kunnen indien nodig van en naar RAM worden verplaatst.

Hoe het wisselbestand in te schakelen
Hoe het wisselbestand in te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de parameters van het wisselbestand te configureren op een computer met Windows XP, opent u het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het item "Instellingen". Vouw de link "Configuratiescherm" uit en ga naar het knooppunt "Systeem". Selecteer het tabblad "Geavanceerd" in het dialoogvenster dat wordt geopend en gebruik de opdracht "Opties" in de groep "Prestaties".

Stap 2

Selecteer opnieuw het tabblad Geavanceerd in het nieuwe dialoogvenster en klik op de knop Wijzigen in de groep Virtueel geheugen. Geef het volume op voor het opslaan van het wisselbestand in de groep Schijf van het volgende dialoogvenster en schakel het selectievakje in het vereiste veld van het gedeelte Wisselbestandsgrootte in: - Geen wisselbestand - om de functie uit te schakelen; - Door het systeem selecteerbare grootte - voor de standaardformaat; - Aangepast formaat - om uw eigen parameters te selecteren.

Stap 3

Sla de aangebrachte wijzigingen op door op de knop "Instellen" te klikken en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Open in Windows versie 7 het hoofdmenu door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw het knooppunt Systeem uit en vouw het menu Geavanceerde systeeminstellingen uit. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" in het dialoogvenster dat wordt geopend en gebruik de opdracht "Opties" in het gedeelte "Prestaties". Selecteer opnieuw het tabblad Geavanceerd in het nieuwe dialoogvenster en gebruik de opdracht Wijzigen in de groep Virtueel geheugen.

Stap 5

Schakel het selectievakje naast "Selecteer automatisch de grootte van het wisselbestand" uit en geef het volume op voor het opslaan van het wisselbestand. Pas het selectievakje in het veld "Specificeer grootte" toe en typ de gewenste minimum- en maximumwaarden in de daarvoor bestemde velden. Sla de aangebrachte wijzigingen op door op de knop "Instellen" te klikken en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 6

Start het systeem opnieuw op om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: