Haar Toevoegen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Haar Toevoegen In Photoshop
Haar Toevoegen In Photoshop

Video: Haar Toevoegen In Photoshop

Video: Haar Toevoegen In Photoshop
Video: Haar uitknippen u0026 vrijstaand maken met Photoshop 2024, Mei
Anonim

Grafische editor Adobe Photoshop biedt een verscheidenheid aan hulpmiddelen voor het professioneel retoucheren van foto's. Hiermee kun je de hele compositie onherkenbaar herwerken. Verander bijvoorbeeld de verhoudingen van de ledematen en gelaatstrekken van een persoon, kleur zijn ogen opnieuw, verwijder of voeg haar toe.

Haar toevoegen in Photoshop
Haar toevoegen in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe-Photoshop

instructies:

Stap 1

Laad de foto waar u haar wilt toevoegen aan Adobe Photoshop. Gebruik het item "Open …" in het menu Bestand of druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + O.

Stap 2

Zoom in op het deel van de afbeelding waar je haar wilt toevoegen. Gebruik hiervoor de Zoom-tool.

Stap 3

Maak een nieuwe transparante laag. Druk op de toetscombinatie Ctrl + Shift + N of vouw in het hoofdmenu de sectie Laag uit, selecteer het Nieuw item, selecteer "Laag…". Stel in de vervolgkeuzelijst Kleur van het dialoogvenster Nieuwe laag de waarde in op Geen. Klik OK

Stap 4

Selecteer de borstel waarmee je haar wilt toevoegen. Activeer het penseel. Klik op het veld Penseel in het bovenste paneel. Selecteer in het venster dat verschijnt een staal van het penseel en stel de diameter in. Op internet zijn verschillende haarborstels te vinden. Als echter geen van deze is geïnstalleerd, selecteert u Dune Grass. Het is ook raadzaam om de waarde van de dekking van de tool te wijzigen. Zet het op 65-75%.

Stap 5

Voeg haar toe. Borstel herhaaldelijk over de gewenste delen van de afbeelding. In het geval van mislukte slagen, annuleert u de actie onmiddellijk door op de toetsen Ctrl + Z te drukken. Tekenen moet worden gedaan op de laag die in de derde stap is gemaakt.

Stap 6

Pas het gereedschap aan om de afbeelding te vervagen. Activeer de Smudge-tool. Klik op het veld Penseel in het bovenste paneel. Selecteer de Rough Round Bristle-borstel. Stel het in op een geschikte maat en Sterkte op 20%.

Stap 7

Vervaag het haarbeeld lichtjes. Teken eroverheen met het geselecteerde penseel onder verschillende hoeken. Het is wenselijk om dit in grotere mate te doen in de richting van hun "groei". Vermijd te veel onscherpte. Maak de aangebrachte wijzigingen indien nodig ongedaan.

Stap 8

Overeenkomen met de achtergrond van de voorrand van het haar. Activeer het gummetje. Kies de juiste borstel voor de klus. Zet de dekking op 10-15%. Verf over het haar waar het de huid raakt. Doe dit totdat de koppeling realistisch is.

Stap 9

Sla het resultaat op. Gebruik de opdracht "Opslaan als …" van het menu Bestand. Upload het document in PSD-indeling om de mogelijkheid van verdere verbeteringen te garanderen.

Aanbevolen: