De Kwaliteit Van Een Film Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Kwaliteit Van Een Film Wijzigen
De Kwaliteit Van Een Film Wijzigen

Video: De Kwaliteit Van Een Film Wijzigen

Video: De Kwaliteit Van Een Film Wijzigen
Video: Hoe de taal op Netflix te wijzigen 2024, Mei
Anonim

Heel vaak komt het voor dat een recent gedownloade film of homevideo niet van erg goede kwaliteit is. Wat de eerste betreft, is er een optie om naar een andere bron te zoeken, maar in het tweede geval moet je proberen de kwaliteit van de video te verbeteren, zodat het leuk is om ernaar te kijken, en niet suggereren om het zo snel mogelijk uit te schakelen.

De kwaliteit van een film wijzigen
De kwaliteit van een film wijzigen

instructies:

Stap 1

Download Adobe Premiere - Nette video op internet. Installeer het op uw computer om de videokwaliteit te wijzigen. Open het programma. Klik op het menu-item "Bestand" en selecteer vervolgens "Openen". Zoek de film waarvan u de kwaliteit wilt wijzigen. Selecteer het door er één keer met de linkermuisknop op te klikken en druk op de knop "Openen".

Stap 2

Pas vervolgens de Shadow Highlight Tool toe op het videobestand. Hierdoor wordt het beeld lichter als het te donker is. Om deze actie toe te passen, schakelt u in het venster dat verschijnt de instelling van de automatische parameter Auto bedrag uit. Selecteer vervolgens de gewenste waarden voor de parameters Overvloeien met origineel en Schaduwhoeveelheid.

Stap 3

Pas de instellingen aan totdat u tevreden bent met het contrast en de helderheid van het beeld. Om vervolgens de kwaliteit van de film te verbeteren, past u zowel het HueSatBright-gereedschap als de Kleurbalans toe. Daarna zul je merken dat het beeld veel helderder is. Maar stop daar niet. Het belangrijkste obstakel voor amateurvideo is ruis, die moet worden geëlimineerd.

Stap 4

Zoek de Neat Video-plug-in in de hulpprogramma's van het programma. Start het op. Vind de functie Ruis verminderen tussen de tools. Ga vervolgens naar het paneel Effectbediening. Klik op het rechthoekpictogram. Ga naar instellingen en klik op de knop Automatisch profiel.

Stap 5

Voer de plug-in uit in de ruisanalysemodus zodat deze deze kan herkennen en efficiënt kan elimineren. Nadat de plug-in een bepaalde configuratie voor een specifiek videoframe heeft uitgevoerd, evalueert u de kwaliteit, die wordt weergegeven als een percentage in de rechterbenedenhoek van het programma.

Stap 6

Om de kwaliteit echt te veranderen, moet u ervoor zorgen dat de waarde groter is dan 70%. Ga als volgt te werk om alle fijne details van de film te behouden terwijl ruis wordt gecorrigeerd. Clip preset> Geavanceerd> Verwijder alleen haar van zwakkere ruis. Accepteer alle instellingen door op de knop Toepassen te klikken en sla het item op.

Aanbevolen: