Een HD-film Op Schijf Branden

Inhoudsopgave:

Een HD-film Op Schijf Branden
Een HD-film Op Schijf Branden

Video: Een HD-film Op Schijf Branden

Video: Een HD-film Op Schijf Branden
Video: Ashampoo Burning Studio 6 FREE Uitleg Hoe Een Film DVD Branden 2023, Maart
Anonim

High Definition vertaalt zich letterlijk als "high definition". HD staat voor high definition video- en audiocontent. Het beeld van films in dit formaat is helderder, rijker, van hogere kwaliteit - het is prettig om ernaar te kijken en ik wil dat zo'n video in de collectie komt.

Een HD-film op schijf branden
Een HD-film op schijf branden

Noodzakelijk

  • - HD-film (.mkv)
  • - schijf
  • - computer
  • - programma voor opname

instructies:

Stap 1

Lees de instructies die bij uw platenspeler zijn geleverd. Besteed bijzondere aandacht aan de formaten die het ondersteunt. Als er onder hen mkv. is, dan bent u de gelukkige eigenaar van de mogelijkheid om high-definition films te bekijken, niet alleen via uw computer! Het enige dat overblijft is om de schijf te branden.

Stap 2

Het schrijven van programma's zal hier prima mee uit de voeten kunnen. Bijvoorbeeld Nero Burning ROM of Power2go. Selecteer in Nero het UDF-project, verplaats de film rechtstreeks in mkv-indeling. Maak je geen zorgen over kwaliteitsverlies - het filmbestand verandert niet tijdens het opnemen.

Stap 3

Zorg ervoor dat de film overeenkomt met het formaat van de schijf die u hebt voorbereid voordat u begint met opnemen. Als u meer probeert te branden dan de schijf kan bevatten, kan het programma de film automatisch comprimeren, wat een aanzienlijk kwaliteitsverlies tot gevolg heeft. In deze situatie vertraagt het beeld, werkt het terugspoelen niet goed of weigert de speler de schijf te lezen.

Stap 4

Als uw systeem niet de functie heeft om het.mkv-formaat te lezen, kan de gebrande schijf niet worden bekeken op een tv - alleen op een computer. Met het verlies van beeldkwaliteit kunt u het bestand opnieuw coderen naar.avi-indeling en op de gebruikelijke manier op schijf branden.

Stap 5

Voor transcodering kunt u de gratis Format Factory-software gebruiken. Het ondersteunt en converteert video, audio en foto van hoge kwaliteit naar bijna alle populaire formaten.

Populair per onderwerp