Hoe Schrijf Je Een Register?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Register?
Hoe Schrijf Je Een Register?

Video: Hoe Schrijf Je Een Register?

Video: Hoe Schrijf Je Een Register?
Video: How To Create a GoFundMe 2024, April
Anonim

Het Windows-register is een gestructureerde database die informatie bevat over systeeminstellingen, gebruikersprofielen, systeembestanden en meer. Het register kan worden bewerkt als het systeem instabiel is of als de gebruiker niet tevreden is met bepaalde parameters.

Hoe schrijf je een register?
Hoe schrijf je een register?

instructies:

Stap 1

Voer in de startregel van het programma (aangeroepen door de sneltoetscombinatie Win + R) de opdracht regedit in om de register-editor te activeren. Klik op de naam van de sectie waaraan u een item wilt toevoegen. Selecteer in het menu Bestand de optie Exporteren. Voer in het veld Bestandsnaam een naam in voor de sectie en klik op Opslaan.

Stap 2

Hiermee wordt een reservekopie van de partitie gemaakt. Als het systeem na het bewerken van het register niet goed meer werkt, kunt u de wijzigingen ongedaan maken en de originele versie herstellen. Standaard wordt het bestand geëxporteerd naar de map Mijn documenten, maar u kunt een andere locatie voor de back-up opgeven.

Stap 3

Er zijn verschillende manieren om een vermelding aan het register toe te voegen. Rechts in het editorvenster klikt u met de rechtermuisknop op de vrije ruimte en selecteert u de gewenste waarde in de vervolgkeuzelijst "Maken". Als u een sectie aan het maken bent, wordt een pictogram voor een geopende map toegevoegd aan de boomstructuur aan de linkerkant van het scherm.

Stap 4

Voer de naam van de sectie in en roep nogmaals de lijst "Nieuw" op aan de rechterkant van het venster. Als u "Sectie" selecteert, wordt er een subsectie van de nieuwe sectie gemaakt. Op deze manier kunt u mappen met elke nestdiepte maken.

Stap 5

U kunt hiervoor het commando "Nieuw" uit het menu "Bewerken" gebruiken. Selecteer het gewenste item in het vervolgkeuzemenu en maak subsecties en vereiste parameters aan.

Stap 6

Om de waarde van een parameter in een sectie te wijzigen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Wijzigen". Voer in het veld "Waarde" de vereiste gegevens in en klik op OK om te bevestigen. Hetzelfde resultaat kan worden bereikt als u de parameter markeert met de cursor en de opdracht "Bewerken" selecteert in het menu "Bewerken".

Stap 7

Na het voltooien van het bewerken van het register, test u de werking van het systeem. Als u niet tevreden bent met het resultaat, dubbelklikt u op het *.reg-bestand dat u als back-up hebt geëxporteerd. Het register wordt hersteld in zijn oorspronkelijke vorm.

Aanbevolen: