Hoe Vista Te Versnellen?

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Te Versnellen?
Hoe Vista Te Versnellen?

Video: Hoe Vista Te Versnellen?

Video: Hoe Vista Te Versnellen?
Video: opstarten versnellen windows xp/vista 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem Windows Vista is verre van het beste voorbeeld van het werk van Microsoft. Zelfs in de officiële verklaringen van vertegenwoordigers van het bedrijf werd opgemerkt dat Vista veel gebreken en kritieke bugs heeft. Uiteraard had dit niet alleen gevolgen voor de stabiliteit, maar ook voor de snelheid van het besturingssysteem Windows Vista. Tot onze vreugde zijn er veel manieren om elk besturingssysteem van Microsoft te versnellen. En Vista is geen uitzondering.

Hoe Vista te versnellen?
Hoe Vista te versnellen?

Noodzakelijk

  • Geavanceerde systeemzorg
  • Spel Booster

instructies:

Stap 1

Het versnellen en optimaliseren van elk besturingssysteem is een zeer onaangenaam en vervelend proces. Veel mensen raden aan om voor deze doeleinden speciale hulpprogramma's te gebruiken. Laten we ons niet afzonderen van de meerderheid. Installeer Advanced System Care of Game Booster op je laptop of computer. Meestal valt de keuze op de eerste optie. Voer het programma uit en open het menu Windows Cleanup. Vink de vakjes aan naast het eerste, tweede en vierde item. Het is beter om de functie "Persoonlijke gegevens wissen" niet te gebruiken, omdat dit kan leiden tot het verlies van belangrijke gegevens. Klik nu op "Scannen" en klik na het voltooien van deze bewerking op "Repareren".

Stap 2

Open in hetzelfde programma het menu Systeemdiagnose. Vink hier de vakjes voor alle vier de items aan en herhaal vervolgens de stappen die in de eerste stap zijn beschreven. Houd er rekening mee dat het item "defragmentatie" ongeveer één keer per maand kan worden gebruikt.

Stap 3

Helaas is dit programma alleen niet voldoende om het besturingssysteem volledig te versnellen. Open Mijn computer. Selecteer de harde schijfpartitie waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd en open de eigenschappen ervan. Haal het vinkje weg naast het allerlaatste item "Indexering van inhoud toestaan" en klik op "Toepassen". Dit zal de prestaties van uw systeem verbeteren.

Aanbevolen: