Hoe De Muiscursor Op Windows 7 Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Muiscursor Op Windows 7 Te Veranderen
Hoe De Muiscursor Op Windows 7 Te Veranderen

Video: Hoe De Muiscursor Op Windows 7 Te Veranderen

Video: Hoe De Muiscursor Op Windows 7 Te Veranderen
Video: Windows 7 - Increase mouse pointer size 2024, Maart
Anonim

Op personal computers is de muiscursor (aanwijzer) het belangrijkste actieve element van de bediening van het systeem. Een muisaanwijzer is een grafisch object (meestal een pijl) dat over het beeldscherm kan worden verplaatst door een computermuis te bewegen.

Hoe de muiscursor op Windows 7 te veranderen
Hoe de muiscursor op Windows 7 te veranderen

instructies:

Stap 1

Open het menu "Start" en klik in de lijst aan de rechterkant eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Configuratiescherm". Het menu voor het instellen van de basisparameters van het systeem, de computer en de afzonderlijke componenten wordt geopend.

Stap 2

Zoek en klik eenmaal met de linkermuisknop op de regel "Muis" in de beschikbare lijst. Het dialoogvenster "Eigenschappen: muis" wordt geopend, waarin de basisinstellingen worden weergegeven voor de parameters van de muisknoppen, het wiel, het aanwijzertype, aanvullende apparatuur, enz.

Stap 3

Activeer in het venster Muiseigenschappen het tabblad Aanwijzers. Het toont het geselecteerde ontwerpschema van de muisaanwijzer en het weergavegebied van de aanwijzers van dit schema voor verschillende systeemgebeurtenissen.

Stap 4

U kunt ook het tabblad Aanwijzers in het dialoogvenster Muiseigenschappen openen door het menu Start te openen en de aanwijzer te typen in de zoekbalk Programma's en bestanden zoeken. Selecteer in de lijst met zoekresultaten die verschijnt de regel "Verander het uiterlijk van de muisaanwijzer". Het dialoogvenster Muiseigenschappen wordt geopend met het tabblad Aanwijzers al geactiveerd.

Stap 5

Open de lijst met index-skins. Klik hiervoor eenmaal met de linkermuisknop op de regel met de naam van het momenteel actieve schema in het bovenste deel van het eigenschappenvenster.

Stap 6

Selecteer in de lijst die wordt geopend het gewenste ontwerp door eenmaal met de linkermuisknop op de regel met de naam te klikken. Het blok "Instellingen" geeft de aanwijzers weer die in het geselecteerde schema worden gebruikt voor verschillende gebeurtenissen van het Windows-besturingssysteem.

Stap 7

Nadat u het gewenste ontwerpschema voor muiscursors hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Toepassen" en vervolgens op "OK".

Aanbevolen: