Hoe De Taakbeheerder Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Taakbeheerder Te Veranderen
Hoe De Taakbeheerder Te Veranderen

Video: Hoe De Taakbeheerder Te Veranderen

Video: Hoe De Taakbeheerder Te Veranderen
Video: How To Change Language In Windows 10 Operating System 2024, April
Anonim

De belangrijkste functie van het hulpprogramma Taakbeheer is het weergeven van de toepassingen, processen en services die momenteel op de computer worden uitgevoerd. Met de tool kunt u de systeemprestaties controleren of niet-reagerende applicaties beëindigen.

Hoe de taakbeheerder te veranderen
Hoe de taakbeheerder te veranderen

instructies:

Stap 1

Start het hulpprogramma Taakbeheer door met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad te klikken om het contextmenu te openen en het item Taakbeheer te selecteren. Een alternatieve manier om het hulpprogramma te starten is door tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Alt + Delete te drukken met Taakbeheer opdracht.

Stap 2

Voer een volledige virusscan van uw computer uit als het hulpprogramma niet werkt, en bezoek de Microsoft-website voor de laatste informatie over virussen.

Stap 3

Gebruik de hierboven beschreven opstartvolgorde wanneer Taakbeheer wordt weergegeven als een groen pictogram in het systeemvak in plaats van de taakbalk, omdat andere programma's worden geminimaliseerd.

Stap 4

Selecteer Opties en schakel het selectievakje Samengevouwen verbergen uit.

Stap 5

Selecteer de gewenste weergavemodus. Om over te schakelen naar de weergavemodus van menu's en tabbladen, dubbelklikt u op de rand van het toepassingsvenster.

Stap 6

Dubbelklik in een lege ruimte bij de tabbladen om over te schakelen naar de gereedschapsweergavemodus zonder menu's en tabbladen.

Stap 7

Keer terug naar het servicemenu "Taakbeheer" en ga naar het item "Opties" om de standaardweergavemodus van het hulpprogramma naast andere vensters te wijzigen.

Stap 8

Selecteer de opdracht "Boven andere Windows" en schakel het bijbehorende vakje uit.

Stap 9

Gebruik het selectievakje naast Boven andere Windows om de standaardweergavemodus van het hulpprogramma te herstellen.

Stap 10

Schakel het hulpprogramma Taakbeheer in door de registervermeldingen te wijzigen.

Stap 11

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en voer de waarde regedit in de zoekbalk in (voor Windows Vista Home Basic en Windows Vista Home Premium).

Stap 12

Druk op Enter en bevestig de opdracht door het beheerderswachtwoord in te voeren wanneer daarom wordt gevraagd (voor Windows Vista Home Basic en Windows Vista Home Premium).

Stap 13

Ga naar het filiaal

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPolicies en dubbelklik op de koppeling Systeem (voor Windows Vista Home Basic en Windows Vista Home Premium).

Stap 14

Dubbelklik op de parameter DisableTaskMgr en wijzig de waarde in 0 (voor Windows Vista Home Basic en Windows Vista Home Premium).

Stap 15

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows Vista Home Basic en Windows Vista Home Premium).

Stap 16

Keer terug naar het menu Start en typ gpedit.msc in de zoekbalk (voor alle andere versies van Windows Vista).

Stap 17

Druk op Enter en ga naar Gebruikersconfiguratie (voor alle andere versies van Windows Vista).

Stap 18

Open de link "Beheersjablonen" door te dubbelklikken en open het venster "Systeem" met dezelfde dubbelklik (voor alle andere versies van Windows Vista).

Stap 19

Selecteer "Opties na indrukken van Ctrl + Alt + Del" en open de link "Taakbeheer verwijderen" door te dubbelklikken (voor alle andere versies van Windows Vista).

Stap 20

Selecteer Uitgeschakeld en klik op OK om uw keuze te bevestigen (voor alle andere versies van Windows Vista).

Aanbevolen: