Hoe Bestanden Op Het Bureaublad Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Op Het Bureaublad Te Herstellen
Hoe Bestanden Op Het Bureaublad Te Herstellen

Video: Hoe Bestanden Op Het Bureaublad Te Herstellen

Video: Hoe Bestanden Op Het Bureaublad Te Herstellen
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, Mei
Anonim

Soms komt het voor dat de computer crasht en bestanden die je hard nodig hebt van het bureaublad verdwijnen. En het komt voor dat u zelf per ongeluk het bestand verwijdert dat u nodig heeft. In een dergelijke situatie is het absoluut noodzakelijk om te weten hoe u deze bestanden kunt herstellen.

In sommige situaties is het belangrijk om te weten hoe u bestanden op uw computer kunt herstellen
In sommige situaties is het belangrijk om te weten hoe u bestanden op uw computer kunt herstellen

Noodzakelijk

Windows Prullenbak, freeware Recuva

instructies:

Stap 1

Kijk om te beginnen eens in de Prullenbak. In de regel worden recent verwijderde bestanden erin opgeslagen en het is goed mogelijk dat uw bestand zich daar bevindt. Als het daar is, klik er dan met de rechtermuisknop op. Selecteer "Herstellen" in de lijst die wordt geopend. Na deze stappen wordt uw bestand verplaatst naar de plaats waar het is verwijderd. Als uw bestand niet in de prullenbak zit, moet u complexere acties uitvoeren.

Stap 2

Gebruik het gratis programma Recuva om bestanden te herstellen. Download het eerst van internet en installeer het. Open hiervoor het gedownloade bestand en klik op "OK" en vervolgens op de knop "Volgende". Nadat u de licentieovereenkomst hebt geaccepteerd, begint het programma met de installatie. Klik aan het einde van de installatie op "Voltooien" en er verschijnt een snelkoppeling op uw bureaublad, waarmee u het programma kunt openen.

Stap 3

Open het programma en klik op Volgende. In het venster dat verschijnt, wordt u gevraagd om het type bestand te selecteren, d.w.z. foto, muziekdocument of iets anders. Als u het bestandstype niet weet of niet meer weet, klikt u op de knop "Annuleren".

Stap 4

Selecteer de locatie waarvandaan het vereiste bestand is verwijderd. Dit betekent dat als uw bestand op station D stond, u station D moet selecteren, indien op verwisselbare media - Verwisselbare schijf.

Stap 5

Klik op de knop "Analyse" en het programma toont u de bestanden die het kan herstellen. Zoek het bestand dat je nodig hebt en plaats er een vogeltje naast en klik vervolgens op de knop "Herstellen".

Stap 6

Selecteer in het venster dat verschijnt de locatie waar u het bestand wilt herstellen en klik vervolgens op "OK". Als het bestand is hersteld, ziet u een venster waarin u hierover wordt geïnformeerd. Open daarna uw bestand en controleer het.

Aanbevolen: