Hoe Dvdrip Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Dvdrip Te Spelen
Hoe Dvdrip Te Spelen

Video: Hoe Dvdrip Te Spelen

Video: Hoe Dvdrip Te Spelen
Video: We Will Part [2016] - Full Movie 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn een groot aantal films op internet in het dvdrip-formaat. Kortom, het is gewoon een gecomprimeerd dvd-formaat. U kunt deze bestanden afspelen met een gewone speler. Toegegeven, in sommige gevallen kunnen er problemen zijn wanneer de video gewoon niet wordt afgespeeld of als er geen geluid is tijdens het afspelen. Vervolgens zullen we situaties bekijken waarin video van dvdrip-kwaliteit niet wordt afgespeeld.

Hoe dvdrip te spelen
Hoe dvdrip te spelen

Noodzakelijk

  • - een computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Windows Media Speler;
  • - een pakket codecs K-Lite Codec Pack;
  • - KMPlayer-speler (GOM-speler).

instructies:

Stap 1

Zoals opgemerkt, heb je een speler nodig om af te spelen. Elk besturingssysteem in de Windows-familie heeft Windows Media Player. Met zijn hulp kun je de video afspelen. Hiervoor moeten codecs op uw computer zijn geïnstalleerd. Zonder deze wordt de video gewoon niet afgespeeld of is er alleen audio te horen tijdens het afspelen.

Stap 2

Zoek op internet naar het K-Lite Codec Pack. Je kunt ze helemaal gratis downloaden. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat u specifiek naar codecs voor uw besturingssysteem moet zoeken. Je moet ook rekening houden met de bitness van Windows. Als je een 32-bits systeem hebt, moet je ervoor downloaden, en dienovereenkomstig, als je een 64-bits systeem hebt, moet je op zoek naar codecs voor 64-bits systemen. Installeer ze op uw computer en start deze vervolgens opnieuw op. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, kunt u de video veilig starten.

Stap 3

Hoewel Windows Player het rip-formaat afspeelt, kunnen er soms problemen zijn. Terugspoelen werkt bijvoorbeeld niet, of het laden van het videobestand duurt lang. Aanpassing van helderheid, contrast en andere videoparameters kunnen ook worden geblokkeerd. Daarom is het beter om de spelers te gebruiken die het meest geschikt zijn om het rip-formaat te spelen.

Stap 4

KMPlayer is een zeer gebruiksvriendelijke speler met ondersteuning voor de Russische interface, gebruiksvriendelijk menu en brede aanpassingsmogelijkheden. Een goede oplossing zou ook zijn om de GOM Player te gebruiken. Dit is een eenvoudige speler, maar het doet geweldig werk met de hoofdtaak, namelijk het afspelen van video's.

Stap 5

Om de speler toe te wijzen, moet je het DVDrip-formaat afspelen, klik met de rechtermuisknop op een DVDrip-bestand, ga naar Eigenschappen, selecteer Wijzigen en vervolgens de speler die wordt ingesteld voor DVDrip als de belangrijkste.

Aanbevolen: