Antivirus Omzeilen

Inhoudsopgave:

Antivirus Omzeilen
Antivirus Omzeilen

Video: Antivirus Omzeilen

Video: Antivirus Omzeilen
Video: 0...037 antiVirus - Army 2024, April
Anonim

Beveiligingsonderzoekers hebben een manier gevonden om populaire antivirusprogramma's te omzeilen. De auteurs van dit systeem benadrukten dat zo'n aanval op deze manier in ieder geval effectief zou zijn. De antivirusbescherming werd omzeild vanwege de kwetsbaarheid van multicore-systemen - het onvermogen om de acties van meerdere threads te volgen.

Antivirus omzeilen
Antivirus omzeilen

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende is nu de antivirus van Kaspersky Lab. Daarom zal het over hem gaan. Er is een manier die het mogelijk maakt om, zonder codering en zonder de code te coderen, de antivirus het zwijgen op te leggen. Ten eerste, wat is PE? PE is het meest gebruikte uitvoerbare applicatieformaat. Als we kort ingaan op de belangrijke elementen van de toepassing, kunnen we onderscheiden dat deze begint met een DOS-programma dat de melding geeft dat het werk alleen in een Win-omgeving plaatsvindt. Let op de structuur van de koptekst in dit formaat. Zoals u kunt zien, zijn er hier veel lege bytes die u uw eigen code kunt invoegen. In het algemeen, wie zal genoeg fantasie hebben.

Stap 2

Dus laten we doorgaan. Lees de titel en haal het EntryPoint tevoorschijn. Als u het niet weet, is dit het toegangspunt tot het programma. Simpel gezegd, het wordt bij het opstarten aan het geheugen toegewezen, waarna de processor het commando uitvoert waarnaar het verwijst. Onthoud het echte toegangspunt. Schrijf uw programmeercode op. Houd de voorwaarde dat het dan de uitvoering moet overdragen aan het bestand zelf.

Stap 3

Vervolgens moet u het EntryPoint zelf wijzigen, dat al naar uw code verwijst. Dit kan op twee manieren: handmatig of met een programma. Het programma waarmee u antivirus kunt omzeilen, heet AntiKaspersky. Het maakt gebruik van de anti-virus bypass-methoden die hier worden beschreven. AntiKaspersky kan gratis worden gedownload. Deze methode zal uw taak aanzienlijk vereenvoudigen. Om dit handmatig te doen, moet u op zijn minst een beetje bekend zijn met programmeren. Hoe dan ook, hoewel het interessant is, zal het veel tijd en moeite kosten. Op deze manier kunt u bijna elke antivirus omzeilen.

Aanbevolen: