Een Onvoltooide Film Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Onvoltooide Film Bekijken
Een Onvoltooide Film Bekijken

Video: Een Onvoltooide Film Bekijken

Video: Een Onvoltooide Film Bekijken
Video: Werkwoordstijden: onvoltooid, voltooid, tegenwoordige of verleden tijd? Uitgelegd met oefeningen. 2024, April
Anonim

Door films te downloaden van netwerken voor het delen van bestanden, loopt de gebruiker het risico tijd te verliezen met downloaden, maar uiteindelijk krijgt hij niet wat hij verwachtte. De inconsistentie van de naam van de film met de inhoud ervan wordt vaak bestraft door netwerken voor het delen van bestanden, waar, afgezien van technische informatie, er geen andere informatie over het bestand is. Er is geen dergelijk risico bij het downloaden van films via torrents. De lage snelheid van de internetverbinding maakt het echter onmogelijk om snel de langverwachte film te bekijken. In beide gevallen is het handig om het gedownloade bestand met een mediaspeler te bekijken.

Een onvoltooide film bekijken
Een onvoltooide film bekijken

instructies:

Stap 1

Als u een film downloadt met behulp van DC of de aanpassingen ervan, open dan de downloadmap en zoek het bestand met de dctmp-extensie erin. Deze uitbreiding is tijdelijk. Op DC gebaseerde programma's zetten het tijdens het downloaden op alle downloadbare bestanden. Wanneer de film klaar is met downloaden, krijgt het bestand de "native" extensie toegewezen - avi, mp4, mkv, etc.

Stap 2

Maak een kopie van het downloadbestand om een onvolledige film te bekijken. Hernoem het met geweld met de originele extensie. Open het bestand met een mediaspeler die op het systeem is geïnstalleerd.

Stap 3

Als u een torrent-client gebruikt om films te downloaden, hoeft u de bestanden niet te hernoemen. Torrent-clients wijzen in de regel geen tijdelijke extensies toe aan bestanden die worden verwerkt. Ga naar je downloadmap en vind de swingende film. Helaas is het niet altijd mogelijk om een film te bekijken die niet door de torrent-client is gedownload, aangezien het bestand in afzonderlijke delen wordt gedownload en de geïnstalleerde mediaspeler een foutmelding kan weergeven wanneer deze wordt afgespeeld. Installeer in dit geval een andere speler die beschadigde videobestanden kan lezen. Bijvoorbeeld Potplayer, The KMPlayer of VLC Player.

Stap 4

Met de VLC Player kunt u onvoltooide films bekijken zonder kopieën van de gedownloade bestanden te maken. Er ontstaat echter vaak een conflict omdat de downloader en mediaspeler niet hetzelfde bestand tegelijkertijd kunnen gebruiken. De toegang wordt geblokkeerd, ongeacht welk programma je films downloadt - DC- of torrent-client. Er is echter niets mis mee. Nadat u een voorbeeld van het gedownloade bestand hebt bekeken, start u de download eenvoudig opnieuw.

Aanbevolen: