Een Cheque Annuleren?

Inhoudsopgave:

Een Cheque Annuleren?
Een Cheque Annuleren?

Video: Een Cheque Annuleren?

Video: Een Cheque Annuleren?
Video: Ede Doet Activeer een cheque 2024, Mei
Anonim

Elke herstart van Windows zal automatisch het Autochk.exe-testprogramma starten. Deze applicatie detecteert problemen door de opdracht chkdsk / f uit te voeren, die de integriteit van het bestandssysteem controleert. Helaas kan dit proces enkele uren of dagen duren, waardoor de cheque moet worden geannuleerd.

Een cheque annuleren?
Een cheque annuleren?

instructies:

Stap 1

Gebruik het ingebouwde hulpprogramma om het automatisch controleren van Chkntfs uit te schakelen. Volg hiervoor deze stappen.

Stap 2

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het computersysteem te openen en ga naar het gedeelte "Uitvoeren".

Stap 3

Voer chkntfs in het opdrachtregelvak in. Gebruik daarbij de volgende waardeparameters.

Stap 4

Geef chkntfs een volume op om de letter van het geselecteerde station te bepalen.

Stap 5

Specificeer chkntfs / D om uw computersysteem te herstellen naar de standaardinstellingen, controleer alle schijven bij het opstarten en voer chkdsk checker uit wanneer er fouten worden aangetroffen.

Stap 6

Geef chkntfs / X op om het geselecteerde station bij het opstarten uit te schakelen. Er moet aan worden herinnerd dat deze procedure voor elke schijf moet worden herhaald, waarvan de controle moet worden uitgesloten.

Stap 7

Geef chkntfs / C op om bij de volgende keer opstarten om een schijfcontrole te vragen en gebruik chkdsk als er fouten worden aangetroffen.

Stap 8

Voer de opdracht chkntfs / D uit om de opdracht chkdsk / f check uit te voeren voor een schijf die eerder was uitgesloten van de chkntfs-schijfcontrolelijst.

Stap 9

Probeer de chkdsk / f-opdracht niet automatisch uit te schakelen met behulp van de chkntfs-toepassing. Hiervoor moet de parameter link string naar de automatisch gegenereerde opstartopdracht worden verwijderd uit de waarde van de parameter BootExecute.

Stap 10

Houd er rekening mee dat de opdracht chkntfs alleen kan worden uitgevoerd op de fysieke lokale schijven van het knooppunt (die ook worden beschouwd als de Microsoft Cluster Server (MSCS)-schijven in de gedeelde schijfarray. Anders rapporteert het systeem een fout).

Stap 11

Gebruik de opdracht chkntfs om automatische schijfcontrole per host uit te schakelen.

Aanbevolen: