Hoe Het Windows XP-nummer Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Windows XP-nummer Te Wijzigen
Hoe Het Windows XP-nummer Te Wijzigen

Video: Hoe Het Windows XP-nummer Te Wijzigen

Video: Hoe Het Windows XP-nummer Te Wijzigen
Video: Выживание на Windows XP в 2019 году. Пытаемся выйти в Интернет, устанавливаем программы 2024, Mei
Anonim

: Tijdens het legalisatieproces van software is het vaak nodig om het serienummer van de software te wijzigen of opnieuw te installeren, wat niet altijd handig en rationeel is, omdat belangrijke instellingen kunnen worden gereset of noodzakelijke gegevens kunnen worden verwijderd. Het is de moeite waard om na te denken over de eenvoudigste manier om sleutels te wijzigen zonder te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren door middel van de besturingssystemen zelf door de registergegevens te bewerken.

Hoe het Windows XP-nummer te wijzigen
Hoe het Windows XP-nummer te wijzigen

Noodzakelijk

Het nieuwe serienummer van het systeem

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop linksonder op het OS-bureaublad. Zoek de knop "Uitvoeren" in de lijst die verschijnt en klik erop. Er wordt een zwart DOS-venster geopend waarin u het "regedit"-commando moet invoeren en op de Enter-toets op uw toetsenbord moet drukken. Deze actie zal het systeemregistervenster openen, dat uit een groot aantal sleutels en subsleutels bestaat.

Stap 2

Ga naar het gedeelte HKeyLocalMachine door er met de linkermuisknop op te klikken. In de boomstructuur die wordt geopend, selecteert u op dezelfde manier de secties SOFTWARE, Microsoft, Windows (na het woord "Windows" moet de versie worden aangegeven, in dit geval - XP), CurrentVersion, WPAEvents. Nadat de laatste sectie is geopend, verschijnt de OOBE Timer-parameter aan de rechterkant van het registerbeheervenster, dat moet worden gewist.

Stap 3

Voer het speciale hulpprogramma msoobe.exe uit vanuit de systeemmap. In het venster dat verschijnt, waarin wordt aangeboden om de registratiemethode te selecteren, selecteert u het tweede item - "niet activeren via het netwerk", en klikt u op de knop Doorgaan.

Stap 4

Klik in het volgende venster op het item "Activeren" en voer een nieuw correct serienummer in voor Windows XP. U vindt zo'n nummer op de schijfdoos. Klik op de knop "Update" aan de rechterkant van het venster en wacht even totdat de procedures voor het installeren van een nieuw serienummer zijn afgesloten.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op of sluit deze af. Nadat het opnieuw is opgestart of is ingeschakeld en aan de voorwaarde voor de juiste serienummergegevens is voldaan, begint Windows XP met succes te starten en te werken onder het bijgewerkte serienummer.

Aanbevolen: