Aanmelden Bij Uw Account

Inhoudsopgave:

Aanmelden Bij Uw Account
Aanmelden Bij Uw Account

Video: Aanmelden Bij Uw Account

Video: Aanmelden Bij Uw Account
Video: ✔️ we can't sign in to your account this problem can often be fixed by signing out of you in HINDI21 2024, Mei
Anonim

Hoe log ik in op mijn account met de computer van iemand anders? We zullen u vertellen hoe u een dergelijke actie kunt uitvoeren, met de nadruk op het voorbeeld van moderne internetdiensten.

Aanmelden bij uw account
Aanmelden bij uw account

Noodzakelijk

De aanwezigheid van een gebruikersnaam en wachtwoord of het e-mailadres waarop het account is geregistreerd

instructies:

Stap 1

Tot welke service de accounts ook behoren, ze hebben allemaal één ding gemeen: elk type account slaat een of andere informatie op die door bepaalde beveiligingsmaatregelen tegen vreemden wordt beschermd. Tegenwoordig is de meest gebruikelijke manier om uw account te beveiligen, het instellen van een naam en een wachtwoord om toegang te krijgen tot de inhoud ervan. Vervolgens bespreken we hoe u zich kunt aanmelden bij uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2

Login, oftewel de naam van het account, stelt de gebruiker in de meeste gevallen zelfstandig in. Sommige geautomatiseerde diensten, zoals een login, bepalen bij het registreren van een gebruiker zijn e-mailadres. Het wachtwoord wordt door de gebruiker zelf ingesteld. Wanneer u het account van een service invoert, moet u exact de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren. Als u bij het invoeren per ongeluk gegevens invoert, meldt het systeem u dat en wordt u gevraagd de benodigde gegevens opnieuw in te voeren. Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, is er een hintsysteem voor dit geval.

Stap 3

Het hintsysteem wordt weergegeven door allerlei pictogrammen, die de hulpinformatie weergeven die u hebt ingevoerd bij het registreren van een account. Zo gebruiken sommigen bijvoorbeeld de eerste tekens van hun wachtwoord als hint, terwijl anderen alleen combinaties van bekende tekens invoeren. Het promptvenster helpt u dus om toegang te krijgen tot uw account. Als deze functie u niet heeft geholpen om in te loggen om verbinding te maken met de opname, neem dan contact op met de systeembeheerder die verantwoordelijk is voor deze of gene service.

Aanbevolen: