De Waarschuwing Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Waarschuwing Uitschakelen?
De Waarschuwing Uitschakelen?

Video: De Waarschuwing Uitschakelen?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to: Audi RS 5 snelheidswaarschuwing uitschakelen 2023, Februari
Anonim

Als je ooit met de besturingssystemen Windows Vista en Windows Seven hebt gewerkt, dan ben je waarschijnlijk bekend met het "Security Center". In Windows Vista is dit Beveiligingscentrum en in Windows Seven is dit Actiecentrum. Over het algemeen zijn deze "centra" ontworpen om tijdig alle systeemfouten te identificeren waardoor objecten buiten het systeem kunnen binnendringen. Als er bijvoorbeeld een nieuwe update van uw besturingssysteem wordt gedetecteerd op de server van de ontwikkelaar, wordt er een bericht weergegeven in het onderste paneel van het bureaublad. Constant werk op de computer zorgt ervoor dat u reageert op de pop-uptips van deze "centra", waardoor de gebruiker zich soms niet kan concentreren en snel kan werken. Lees verder om te leren hoe u zich kunt ontdoen van waarschuwingen van Security Center.

De waarschuwing uitschakelen?
De waarschuwing uitschakelen?

Noodzakelijk

Schakel Security Center-waarschuwingen uit

instructies:

Stap 1

Het Security Center waakt voortdurend over het besturingssysteem. Het houdt 4 parameters bij:

- automatische systeemupdate;

- firewall;

- de aanwezigheid van antivirusbescherming;

- activiteit van controle over gebruikersaccounts.

Stap 2

Als aan een voorwaarde niet wordt voldaan, geeft het systeem automatisch een waarschuwing weer. Als dit slechts informatieve waarschuwingen zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken. Maar bij afwezigheid van bijvoorbeeld antivirus is het de moeite waard om naar de verzoeken van het systeem te luisteren. Als alle waarschuwingen informatief zijn, kunt u ze uitschakelen. Voor elk van de eerder genoemde systemen (Vista en Seven) wordt deze bewerking anders uitgevoerd.

Stap 3

Als u de eigenaar bent van Windows Vista, moet u het volgende doen: Klik op het menu "Start" - selecteer "Configuratiescherm" - "Security Center" - "Wijzig de manier waarop Security Center u waarschuwt" - "Niet melden of doen dit pictogram niet weergeven."

Stap 4

Als u de eigenaar bent van Windows Seven, moet u het volgende doen: klik op het menu "Start" - selecteer "Configuratiescherm" - "Pictogrammen in het systeemvak".

Populair per onderwerp