Hoe De Bootloader Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bootloader Te Verwijderen
Hoe De Bootloader Te Verwijderen

Video: Hoe De Bootloader Te Verwijderen

Video: Hoe De Bootloader Te Verwijderen
Video: Android Power User: What is the Bootloader? | Pocketnow 2024, Mei
Anonim

De downloadmanager van inhoud van internet helpt de gebruiker tijd te besparen. Bestanden worden sneller op een computer opgeslagen omdat informatie over meerdere streams tegelijk wordt verzonden. Als de bootloader niet nodig is, kan deze worden uitgeschakeld of verwijderd.

Hoe de bootloader te verwijderen
Hoe de bootloader te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de downloadmanager uit te schakelen, controleert u de instellingen en selecteert u "Niet actief" ("Uitgeschakeld") in het menu. Als deze optie niet aanwezig is, verwijder dan de bootloader. De eerste optie is geschikt als de applicatie direct op een van de lokale schijven van de computer wordt geïnstalleerd.

Stap 2

Ga naar de map waar de applicatie voor versnelde inhoudsdownload is geïnstalleerd en selecteer het bestand uninstall.exe door erop te klikken met de linkermuisknop. Volg de instructies in de wizard Verwijderen.

Stap 3

Als het verwijderingsbestand ontbreekt, of u kunt het om de een of andere reden niet uitvoeren, gebruik dan het onderdeel Programma's toevoegen of verwijderen. Open het "Configuratiescherm" via het menu "Start" en klik op het bijbehorende pictogram. Wacht tot er een lijst is gegenereerd met alle toepassingen die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Selecteer het programma dat u uit de lijst wilt verwijderen en selecteer het met de linkermuisknop. Beschikbare acties worden aan de rechterkant actief. Klik op de knop "Verwijderen" en wacht tot de bewerking is voltooid. Sluit het venster Programma's toevoegen of verwijderen door op het [x]-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Stap 5

Als de downloader een van de browser-add-ons is, moet u deze op een andere manier uitschakelen (of verwijderen). Bijvoorbeeld Mozilla Firefox: start de browser zoals u gewend bent en selecteer het item "Tools" in de bovenste menubalk. Klik in het vervolgkeuzemenu op het item "Add-ons".

Stap 6

Klik aan de rechterkant van de pagina die wordt geopend op het pictogram "Extensies" en wacht tot de lijst is gegenereerd. Selecteer de downloadmanager in de lijst en klik op de knop "Uitschakelen" (of "Verwijderen") rechts van de naam van de add-on. Wacht tot de browser de bewerking uitvoert, start indien nodig de browser opnieuw.

Aanbevolen: