Hoe Sptd-stuurprogramma's Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Sptd-stuurprogramma's Te Verwijderen
Hoe Sptd-stuurprogramma's Te Verwijderen

Video: Hoe Sptd-stuurprogramma's Te Verwijderen

Video: Hoe Sptd-stuurprogramma's Te Verwijderen
Video: How To Remove Old Device Drivers from Windows XP and Vista by Britec 2024, April
Anonim

SPTD is een stuurprogramma voor computerapparaten dat een nieuwe aanvullende methode biedt voor toegang tot gegevens op opslagapparaten. Meestal wordt dit stuurprogramma gebruikt in programma's Nero, Alcohol 120%, Daemon Tools, enzovoort.

Hoe sptd-stuurprogramma's te verwijderen
Hoe sptd-stuurprogramma's te verwijderen

Noodzakelijk

vaardigheden van een zelfverzekerde pc-gebruiker

instructies:

Stap 1

Open het menu Programma's toevoegen/verwijderen in het configuratiescherm van uw computer. Blader door de lijst met geïnstalleerde stuurprogramma's en selecteer STPD daaruit. Verwijder het op de gebruikelijke manier.

Stap 2

Open apparaatbeheer van uw computer. Open hiervoor de eigenschappen van het menu "Deze computer" en zoek op het tabblad "Hardware" de knop die verantwoordelijk is voor het openen ervan. Zoek de SCSI-controller en verwijder deze via Apparaatbeheer.

Stap 3

Download het installatiebestand van het STPD-stuurprogramma van internet. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de parameters van uw besturingssysteem (er zijn installatieprogramma's voor stuurprogramma's voor 32-bits besturingssystemen, evenals voor 64-bits versies).

Stap 4

Voer het installatiebestand van het stuurprogramma uit dat u van uw computer wilt verwijderen. Selecteer de verwijderingsmodus bij het starten van het programma, geef in de verwijderingsmodus aan dat u geen gegevens wilt achterlaten die verband houden met het gebruik van dit stuurprogramma op de computer.

Stap 5

Voltooi het proces van het verwijderen van het STPD-stuurprogramma van uw computer. Start uw besturingssysteem opnieuw op. Als geen van de bovenstaande methoden voor het verwijderen van het stuurprogramma u heeft geholpen, gebruik dan programma's van derden.

Stap 6

Download en installeer Clean Uninstaller op uw computer. Met dit hulpprogramma kunt u onnodige programma's en stuurprogramma's van uw computer verwijderen, terwijl u alle door hen gemaakte mappen verwijdert. Bovendien reinigt het het register van de vermeldingen van de programma's die moeten worden verwijderd.

Stap 7

Voer dit programma na de installatie uit op uw computer en selecteer STPD in de lijst met stuurprogramma's. Voer de volledige verwijdering uit met behulp van de menuknoppen van de programma-interface, wacht tot de bewerking is voltooid, waarna de computer automatisch opnieuw wordt opgestart. Als dit niet het geval is, start u het handmatig opnieuw op.

Aanbevolen: