Add-ons Inschakelen

Inhoudsopgave:

Add-ons Inschakelen
Add-ons Inschakelen

Video: Add-ons Inschakelen

Video: Add-ons Inschakelen
Video: Как установить надстройку Excel 2024, April
Anonim

Grote gamebedrijven hebben een gemakkelijke manier gevonden om geld te verdienen: het voltooide spel in stukjes breken en ze stuk voor stuk verkopen, ze noemen ze add-ons. Tegelijkertijd is het vaak niet eens duidelijk hoe je zo'n add-on moet inschakelen.

Add-ons inschakelen
Add-ons inschakelen

instructies:

Stap 1

Ontdek het type add-on. Als het officieel is, zal het hoogstwaarschijnlijk nauw worden geïntegreerd in het oorspronkelijke project. Aan de andere kant, als de add-on "amateur" van aard is, zal het installeren ervan enige moeite kosten. Mogelijk moet u sommige bestanden handmatig vervangen en naar de gamedirectory kopiëren, of installatieprogramma's downloaden die dit voor u doen.

Stap 2

Lees de informatie. Op de licentieschijf met de schrijvende Add-on (toevoeging) zal er zeker een hint zijn over hoe deze uit te voeren. "Standalone" - de add-on vereist geen origineel project of een speciale installatiemethode. De inscriptie vertaalt zich als "apart gezet", en betekent volledige onafhankelijkheid. Integendeel, de uitdrukking "originele game vereist" houdt in dat je de add-on pas start als je het eerste deel koopt.

Stap 3

Installeer in de aanbevolen map. Als je met een "plug-in" wordt geconfronteerd, moet je tijdens de installatie het pad naar het originele spel opgeven. In dit geval kunt u de add-on inschakelen via de snelkoppeling die op het bureaublad verschijnt, of vanuit de game zelf. Dan moet je de knop "Add-ons" in het "hoofdmenu" vinden en degene selecteren die je nodig hebt.

Stap 4

Bekijk de pre-game hulpprogramma's. In games van Bethesda ("Oblivion", "Fallout 3") wordt u bijvoorbeeld vóór de lancering gevraagd te bepalen welke add-ons u wilt aansluiten. Dit is versierd met een klein pop-upvenster, waar u, nadat u naar het bijbehorende menu bent gegaan, met selectievakjes aanvinkt welke wijzigingen u wilt toevoegen.

Stap 5

Controleer de spelversie. Soms is een add-on ontworpen voor een latere versie van het spel dan de jouwe. Dan zal het niet alleen niet werken, maar het kan er ook toe leiden dat het programma helemaal niet wil starten. De uitweg in dit geval is de installatie van een patch - de officiële "verbetering" van het spel. Zelden gaat een product zonder kleine bugfixing-patches, dus houd de website van de ontwikkelaar in de gaten voor updates.

Stap 6

Kijk voor instructies. Meestal worden wijzigingen via internet verspreid, dus het gedownloade archief moet een tekstdocument bevatten waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe de add-on moet worden uitgevoerd. Het spel verschilt van het spel, dus het is niet altijd gemakkelijk voor zelfs een ervaren speler om de installatiemethode te begrijpen. Als er geen instructies zijn, zoek dan naar instructies in de buurt van de link waarvan u het bestand hebt gedownload.

Aanbevolen: