Hoe De Installatie Te Annuleren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Installatie Te Annuleren?
Hoe De Installatie Te Annuleren?

Video: Hoe De Installatie Te Annuleren?

Video: Hoe De Installatie Te Annuleren?
Video: installatie kaartlezer elektronische identiteitskaart 2023, Maart
Anonim

Tijdens het werken op een computer kan zich een situatie voordoen waarin u de installatie van een programma moet annuleren. Niet elke gebruiker zal er meteen achter komen hoe dit precies moet. Deze procedure kost echter niet veel tijd. Om dit te doen, moet u verschillende opeenvolgende stappen uitvoeren.

Hoe de installatie te annuleren?
Hoe de installatie te annuleren?

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

NetWare kan u bijvoorbeeld vragen de installatie te annuleren. Zoek hiervoor de NetWare-client zelf. Ga naar "Start" en selecteer "Verbindingen". Klik op de kolom "Alle verbindingen weergeven". Er wordt een venster geopend op het scherm waarin u "Local Area Connection" selecteert. Hierop klikt u met uw muis (klik met de rechtermuisknop). Klik vervolgens op de knop "Verwijderen". Er kan een waarschuwing op het scherm verschijnen, waarop op "Ja" wordt geklikt. Als NetWare is geïnstalleerd als een client van derden, ga dan ook naar "Start". Daar selecteert u "Configuratiescherm", waar u op het tabblad "Programma's toevoegen of verwijderen" klikt. U ziet een lijst met de programma's die u op uw computer hebt staan. Blader door alle titels om "Novell NetWare-client" te vinden. Markeer dit item en klik op "Vervangen" of "Verwijderen".

Stap 2

U kunt de installatie van het programma ook annuleren via de opdrachtregel. Ga hiervoor naar "Start". Selecteer het gedeelte "Uitvoeren". Er wordt een venster geopend waarin u het woord "regedit" invoert (zonder aanhalingstekens). Klik op "OK" om de bewerking te bevestigen. Zoek het register met deze tekst: "HKLMSOFTWAREMicrosoft Windows NTCurrentVersionWinlogon". U moet de "DWORD LogonType"-parameters instellen op "1". Dubbelklik op DWORD LogonType. Start vervolgens uw computer opnieuw op en dat is alles.

Stap 3

U kunt een andere manier proberen om de installatie te annuleren. Klik op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Ga naar "Gebruikersaccounts". Klik daar op "Gebruikerslogin wijzigen". Het welkomstscherm werkt weer en vink het vakje daar aan. Klik op de knop "Start" en ga naar "Instellingen". Selecteer daar "Netwerkverbindingen" en vervolgens "Eigenschappen van uw netwerkverbinding". Klik op het tabblad Algemeen en verwijder daar Client voor Netware-netwerken.

Populair per onderwerp