Hoe Typ Je In Het Russisch

Inhoudsopgave:

Hoe Typ Je In Het Russisch
Hoe Typ Je In Het Russisch

Video: Hoe Typ Je In Het Russisch

Video: Hoe Typ Je In Het Russisch
Video: Waarom ben ik naar Nederland verhuisd?/ Over Russische school/Mijn leven voor het verhuizen 2023, Maart
Anonim

Van alle voordelen van reizen naar het buitenland was er nog één nadeel, en dat heeft precies te maken met computers. Of liever gezegd, met een toetsenbord. Het probleem van "Cyrillisch" is al lang aanwezig in westerse landen. Een paar jaar later is het probleem niet opgelost - er zijn geen Russische letters op geïmporteerde toetsenborden en de opname van de Russische toetsenbordindeling verandert niets.

Hoe typ je in het Russisch
Hoe typ je in het Russisch

Noodzakelijk

Het kiezen van de beste remedie om het probleem op te lossen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om een Russisch toetsenbord te kopen (soms is het zelfs in de "Russische" wijk moeilijk om zo'n exemplaar te vinden). U kunt stickers voor toetsenbordtoetsen kopen. Dit is veel reëler. Veel computergebruikers in het buitenland hebben, zoals ze zeggen, gewoon een toetsenbord van thuis mee. Het kan ook een laptop van thuis zijn. Deze optie biedt minder hoofdpijn. Maar het beste is om het toetsenbord uit je hoofd te kennen, dan heb je de namen van de toetsen niet nodig.

Stap 2

Een andere manier is het virtuele toetsenbord. Het virtuele toetsenbord is een online toetsenbord. Sterker nog, je kunt helemaal zonder toetsenbord werken, zolang de muis maar niet crasht. Een voorbeeld van dergelijke toetsenborden zijn online vertaaldiensten. Het grote verschil tussen zo'n toetsenbord is dat je de standaard van elk land kunt bepalen. Het is bekend dat dit in ons land de "ytsuken" (qwerty) standaard is. In andere landen is deze norm gewijzigd. Daarom, als u voor lange tijd naar verre landen gaat, kunt u vandaag proberen de tekensetstandaard te wijzigen.

Stap 3

Een andere oplossing is het uiterlijk van een fonetisch toetsenbord. U typt bijvoorbeeld het woord "towar" in Latijnse karakters en uiteindelijk ontvangt u "goederen". U hoeft dus op geen enkele manier aan het nieuwe toetsenbord te wennen, aangezien u waarschijnlijk de Latijnse letters hebt onthouden terwijl u Russische letters leerde typen.

Populair per onderwerp