Een Russisch Toetsenbord Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Russisch Toetsenbord Toevoegen
Een Russisch Toetsenbord Toevoegen

Video: Een Russisch Toetsenbord Toevoegen

Video: Een Russisch Toetsenbord Toevoegen
Video: Russian Keyboard Labels / Stickers 2023, Maart
Anonim

Niet alle computers hebben standaard een Russische toetsenbordindeling. Vaak treden er wat problemen op bij het toevoegen van een extra lay-out, omdat de instellingen ver genoeg in het systeem verborgen zijn.

Een Russisch toetsenbord toevoegen
Een Russisch toetsenbord toevoegen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de Russische toetsenbordindeling niet eerder is toegevoegd. Gebruik hiervoor de Shift + Alt / Ctrl-toetscombinatie, of, als er geen sneltoets is toegewezen om het toetsenbord te wijzigen, gebruik de taalbalk helemaal onderaan het scherm. Klik hiervoor op het pictogram en kijk of er een Russische lay-out in de lijst staat, zo niet, corrigeer deze parameter met behulp van de systeemconfiguratie-instellingen in het overeenkomstige item op het bedieningspaneel.

Stap 2

Open het menu Regionale en taalopties in het Configuratiescherm van uw computer. U ziet het instellingenvenster van de taalbalk. Hier kunt u nieuwe toetsenbordindelingen toevoegen, onnodige verwijderen, de sneltoets wijzigen om de invoer te regelen, het toetsenbord op een bepaalde manier aanpassen bij het werken in afzonderlijke programma's en vele andere.

Stap 3

Het is het beste om een herstelpunt te maken om snel terug te gaan naar eerdere waarden voordat u wijzigingen in het systeem aanbrengt. Dit bespaart u tijd als u de lay-out per ongeluk verkeerd configureert. Dit kan worden gedaan met behulp van de lijst met standaardhulpprogramma's in het menu Start.

Stap 4

Klik op het tabblad Talen. Aan de rechterkant ziet u een knop "Meer details, klik erop. In het nieuwe venster dat wordt geopend, moet u ervoor zorgen dat geen van de items op het tabblad "Geavanceerd" zijn aangevinkt, vooral aanvullende tekstservices. Ga terug naar het eerste tabblad.

Stap 5

Klik op de knop "Toevoegen", selecteer de Russische toetsenbordindeling en degene die u in de toekomst daarnaast gaat gebruiken. Open de toetsenbordopties en wijs toetsen toe voor het wisselen van invoertalen die voor u handig zijn. Klik in het nieuwe venster dat verschijnt op de sneltoets wijzigen, breng de gewenste wijzigingen aan en sla ze op. Sluit alle vensters door één voor één op de knop "OK" te drukken.

Populair per onderwerp