Hoe Een Sleutel Te Programmeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sleutel Te Programmeren
Hoe Een Sleutel Te Programmeren

Video: Hoe Een Sleutel Te Programmeren

Video: Hoe Een Sleutel Te Programmeren
Video: Hoe de PAP-002 dupliceerzender te programmeren? 2023, Maart
Anonim

Toetsenbordknoppen, of door op een combinatie daarvan te drukken, kunnen specifieke opties of opdrachten voor het systeem instellen. Deze instellingen zijn in de software ingebouwd, zodat de opdrachten voor een bepaalde actie kunnen worden gewijzigd.

Hoe een sleutel te programmeren
Hoe een sleutel te programmeren

Noodzakelijk

xstarter-programma

instructies:

Stap 1

Wijzig toetsenbordopdrachten met behulp van software van derden. Er zijn er veel van op internet, dus lees de voorgestelde keuze zo goed mogelijk door. Het programma xstarter is ook geschikt om een commando toe te kennen aan de knoppen op je toetsenbord. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar (downloadlink:

Stap 2

Houd er rekening mee dat het wijzigen van toetstoewijzingen slechts een van de functies van dit programma is; bovendien bevat het extra hulpprogramma's voor handiger werken op uw computer. Bestudeer het voordat u het downloadt zorgvuldig om te begrijpen of u dit specifieke programma nodig heeft, aangezien het een bepaalde hoeveelheid ruimte op uw harde schijf in beslag neemt.

Stap 3

Controleer de gedownloade gegevens op virussen, installeer het programma op uw computer en volg zorgvuldig de instructies van de menu-items. Voer het uit, indien nodig, maak registratie. Maak uzelf vertrouwd met de programma-interface, wijs toetscombinaties toe om een actie op uw computer uit te voeren terwijl het programma draait. U kunt het beste een herstelpunt voor het besturingssysteem maken voordat u opdrachten toewijst.

Stap 4

Gebruik speciale programma's om specifieke opdrachten toe te wijzen aan de multimediaknoppen op uw toetsenbord, indien aanwezig op uw apparaat. Download het programma Media Key naar uw computer en stel na installatie de gewenste functies in door op een of andere knop op het multimediatoetsenbord te drukken. Dit is best handig, gezien het aantal onnodige commando's dat ontwikkelaars leveren voor snelle toegang.

Stap 5

Bel een programma dat u vaak samen gebruikt, bijvoorbeeld een e-mailclient, rekenmachine of een ander programma dat u zelden gebruikt.

Populair per onderwerp