Hoe Maak Je Een Systeemeenheid?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Systeemeenheid?
Hoe Maak Je Een Systeemeenheid?

Video: Hoe Maak Je Een Systeemeenheid?

Video: Hoe Maak Je Een Systeemeenheid?
Video: systeemeenheid 2023, December
Anonim

Het geluid van een moderne computer doet je vaak nadenken over het vervangen van sommige onderdelen door stillere en stillere componenten. En soms staat dit geluid het denken niet toe op het moment dat het nodig is om je te concentreren. Op de een of andere manier irriteert computergeluid altijd het menselijk zenuwstelsel. Tegenwoordig zijn er veel aanbevelingen om de systeemeenheid stiller te maken.

Hoe maak je een systeemeenheid?
Hoe maak je een systeemeenheid?

Noodzakelijk

Systeemeenheid, koelsysteem

instructies:

Stap 1

In de regel leidt het vergroten van het vermogen van de computer ertoe dat deze krachtigere koelsystemen vereist. Wat zijn krachtige koelsystemen? Dit is een geluid dat bij elk nieuw product aanzienlijk kan toenemen. Omdat de belangrijkste bronnen van ruis in een computer ventilatoren en motoren zijn. Om de hoorbaarheid van de computerhardware te verminderen, kunt u de volgende tips gebruiken.

Stap 2

Als uw pc op een desktop staat, moet u niet verbaasd zijn over het hoge niveau van computerruis. Als u de systeemeenheid onder de tafel verwijdert, kunt u het geluid verminderen. Plaats de systeemeenheid niet volledig op een kale vloer - gebruik een kleine standaard van zacht materiaal. De uitgaande trilling zal dus veel minder zijn.

Stap 3

Opgemerkt moet worden dat het grootste deel van het geluid wordt gegenereerd door fans, en de fans van het goedkope segment. Goede koelsystemen werken stiller dan goedkope tegenhangers. Houd er rekening mee dat duurdere koelsystemen de rotatie van de ventilatoren vertragen wanneer de computer inactief is.

Stap 4

Het installeren van een stillere PSU elimineert meer ruis. De voeding en ventilator op de processor zijn de belangrijkste geluidsbronnen.

Geluidsisolatie

Stap 5

Het veranderen van alle bovengenoemde componenten van de systeemeenheid leidt tot een sterke afname van het geluidsniveau. Als de systeemeenheid niet stiller wordt tijdens de uitgevoerde acties, heeft u hoogstwaarschijnlijk een verouderde systeemeenheid.

Aanbevolen: