Een Niet-opgeslagen Document Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Niet-opgeslagen Document Herstellen
Een Niet-opgeslagen Document Herstellen

Video: Een Niet-opgeslagen Document Herstellen

Video: Een Niet-opgeslagen Document Herstellen
Video: W10-0041 Herstellen van een niet opgeslagen Microsoft Word document 2024, Mei
Anonim

De oplossing voor het probleem van het herstellen van een niet-opgeslagen document kan voorwaardelijk in twee methoden worden verdeeld, afhankelijk van of het document per ongeluk door de gebruiker zelf is gesloten of dat er een onverwachte beëindiging van de kantoortoepassing heeft plaatsgevonden.

Een niet-opgeslagen document herstellen
Een niet-opgeslagen document herstellen

Noodzakelijk

Microsoft Office 2010

instructies:

Stap 1

Als een kantoortoepassing die deel uitmaakt van het Microsoft Office 2010-pakket onverwacht wordt afgesloten, wacht dan tot het taakvenster "Documentherstel" verschijnt. In dit gebied kunnen maximaal drie bestanden worden opgeslagen, die door de gebruiker kunnen worden hersteld.

Stap 2

Open de link met het pijlsymbool naast het gewenste document in het herstelvenster en geef de gewenste actie op: - "Openen" - om de nieuwste versie van het document te bekijken; - "Opslaan als" - om de naam of versie van het document te wijzigen vereist bestand; - "Verwijderen" - om de catalogus met herstelde documenten op te schonen. Sla het herstelde document op.

Stap 3

Als de gebruiker het document per ongeluk sluit zonder het eerst op te slaan, opent u het hoofdmenu door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het gedeelte "Alle programma's". Vouw Microsoft Office 2010 uit en voer de toepassing uit waarin het gesloten bestand is gemaakt.

Stap 4

Roep het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het geselecteerde toepassingsvenster op en selecteer de opdracht "Recente bestanden". Geef een subitem op: - "Niet-opgeslagen documenten herstellen" - voor bestanden die zijn gemaakt in Word; - "Niet-opgeslagen werkmappen herstellen" - voor bestanden die zijn gemaakt in Excel; - "Niet-opgeslagen presentaties herstellen" - voor bestanden die zijn gemaakt in PowerPoint.

Stap 5

Zoek het document dat moet worden hersteld in de map van het dialoogvenster dat wordt geopend en gebruik de opdracht "Openen". Sla het herstelde bestand op met de opdracht "Opslaan als" in het bovenste servicepaneel van het kantoortoepassingsvenster.

Stap 6

Een alternatieve methode is om een nieuw document aan te maken in de gewenste kantoortoepassing. Open daarna het menu "Bestand" en selecteer het item "Informatie". Gebruik de opdracht Versiebeheer en geef een van de bovenstaande opdrachten op volgens de toepassing die u gebruikt. Zoek het gewenste document in de catalogus en gebruik de opdracht "Openen". Sla het herstelde bestand op.

Aanbevolen: