Hoe De Controller Van Een Flashstation Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Controller Van Een Flashstation Te Achterhalen?
Hoe De Controller Van Een Flashstation Te Achterhalen?

Video: Hoe De Controller Van Een Flashstation Te Achterhalen?

Video: Hoe De Controller Van Een Flashstation Te Achterhalen?
Video: USB Stick Spy Voice Recorder PRO 2024, April
Anonim

Een flashdrive is een erg handig, maar zeker niet het meest betrouwbare opslagmedium. Het gebeurt dat het kan mislukken en om uiterst belangrijke informatie te extraheren, moet u het type flashdrive-controller weten.

Hoe de controller van een flashstation te achterhalen?
Hoe de controller van een flashstation te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Download van internet en installeer het ChipGenius-programma op uw pc om de controller van de flashdrive te achterhalen. Dit is een universele tool die je niet alleen helpt het type flashdrive-controller te achterhalen, maar je ook vertelt welk programma je moet gebruiken om het te flashen. Nadat het programma is geïnstalleerd, voert u het uit.

Stap 2

Besteed aandacht aan de volgende functie van het programma. Bij het opstarten scant het automatisch alle apparaten die via USB-poorten op uw pc zijn aangesloten. Om ervoor te zorgen dat het scannen van de gewenste flashdrive minder tijd kost, koppelt u alle apparaten die op dit moment niet nodig zijn los van de USB-poorten.

Stap 3

Zoek uw flashstation in de lijst met apparaten die door het programma zijn gescand. Markeer deze regel. Onderaan de werkruimte van het programma verschijnt een venster met alle informatie over dit medium. Let op de VID- en PID-velden - u hebt ze nodig om de controller van de flashdrive te bepalen met behulp van de basis die in ChipGenius is ingebouwd.

Stap 4

Als u de informatie waarin u geïnteresseerd bent niet in deze database hebt gevonden, probeer dan een update van het programma te vinden. Mogelijk hebt u een verouderde versie gedownload. Als dat niet werkt, probeer dan andere softwaretoepassingen.

Stap 5

Download USBView- of UTLite-toepassingen van internet. Ze bevatten de meest complete database van controllertypes. Voer ze uit, scan de aangesloten flashdrive, stel het controllertype in. Download vervolgens een speciaal hulpprogramma van internet waarmee u uw flashstation kunt reflashen om de toegang tot de verloren informatie te herstellen. Dit zal niet moeilijk zijn als u de duidelijke aanbevelingen van het programma volgt. Als u om de een of andere reden de flashdrive niet opnieuw kunt flashen, is het beter om contact op te nemen met specialisten om de situatie niet te verergeren en de informatie die erop is opgeslagen niet te verliezen.

Aanbevolen: