Een Banner Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Een Banner Deblokkeren
Een Banner Deblokkeren

Video: Een Banner Deblokkeren

Video: Een Banner Deblokkeren
Video: Hoe plaats ik een banner 2024, Mei
Anonim

Het afgelopen jaar hebben veel internetgebruikers gehuild van de plaag die 'banners' wordt genoemd. Kortom, het is schadelijke software die uw systeem infiltreert en de mogelijkheid om in te loggen blokkeert. Meestal is het doel van aanvallers om financieel te profiteren van dit proces, aangezien de banner tekst bevat waarin ze aanbieden om een mobiele telefoonaccount op te waarderen om een ontgrendelcode te verkrijgen. Zoiets moet je natuurlijk niet doen.

Een banner deblokkeren
Een banner deblokkeren

instructies:

Stap 1

Opstart herstel. Alleen geschikt voor Windows 7. Plaats de installatieschijf met het besturingssysteem, nadat u eerder de opstartprioriteit vanaf de dvd-rom hebt ingeschakeld. Selecteer in het venster dat verschijnt "opstartherstel" en wacht rustig tot uw besturingssysteem de noodlottige banner verwijdert.

Een banner deblokkeren
Een banner deblokkeren

Stap 2

Hersteloptie vanaf een andere pc. Als je de mogelijkheid hebt om je harde schijf op een andere computer of laptop aan te sluiten, volg dan deze stap. Na het starten van het besturingssysteem scant u uw harde schijf en als dit niet helpt, zoekt u handmatig het schadelijke programma en verwijdert u de map die het bevat.

Stap 3

In sommige gevallen helpt de vertaling van de datum om de banner te "verwijderen". Ga naar BIOS, zoek het subitem met informatie over de datum en tijd en verander de datum een paar dagen vooruit of achteruit.

Een banner deblokkeren
Een banner deblokkeren

Stap 4

Systeemherstel. Als u bij stap 1 alleen weer toegang tot het besturingssysteem kunt krijgen, kan deze optie de malware ook automatisch verwijderen. Plaats de Windows-opstartschijf en start "Systeemherstel" in het actieselectievenster. De nadelen van dit punt zijn dat controlepunten niet altijd worden gemaakt, en als ze dat wel zijn, kunnen ze erg oud zijn. Als gevolg hiervan verliest u veel geïnstalleerde programma's.

Een banner deblokkeren
Een banner deblokkeren

Stap 5

"Selectie" van de code. Ga naar de site van het antivirusprogramma "Dr. Web" of "Kaspersky" en voer de tekst in die daar in de banner staat. U krijgt verschillende opties te zien om wachtwoorden te ontgrendelen.

Aanbevolen: