Windows Deblokkeren Na Een Virus

Inhoudsopgave:

Windows Deblokkeren Na Een Virus
Windows Deblokkeren Na Een Virus

Video: Windows Deblokkeren Na Een Virus

Video: Windows Deblokkeren Na Een Virus
Video: How to Remove Viruses From Your Computer 2024, April
Anonim

Al vele jaren zijn oplichters die schadelijke software verspreiden actief betrokken bij het internet. Sinds kort zijn zogenaamde banners "populair". Hun inhoud kan heel verschillend zijn - van een pornografisch beeld tot een gewoon tekstvak. Maar de essentie blijft hetzelfde: de gebruiker kan het systeem niet betreden. Helaas zijn er geen universele methoden om dit probleem op te lossen, maar we vertellen je graag over de mogelijkheden om de meest voorkomende banners te verwijderen.

Windows deblokkeren na een virus
Windows deblokkeren na een virus

Noodzakelijk

  • Internetaanwezigheid
  • Extra computer
  • Windows 7 installatieschijf

instructies:

Stap 1

Windows 7. Er is goed nieuws voor de gelukkige eigenaren van dit systeem: elke banner kan in 5 minuten worden verwijderd. Plaats de installatiediskette, in BIOS inschakelen prioriteit voor opstarten vanaf dvd-rom. Nadat het installatiesysteem is gestart, selecteert u het item "Opstartherstel", en het systeem zelf zal de banner uit het opstartbestand verwijderen.

Stap 2

Zoek de code. Als de banner die uw computer heeft overgenomen oud genoeg is, bestaat de kans dat u een kant-en-klare ontgrendelcode kunt vinden. Open gewoon de zoekmachine op een andere computer of laptop en voer het telefoonnummer in waarnaar je wordt aangeboden om een sms te sturen. Ready-sleutels worden aangeboden op de Kaspersky en Dr. internet.

Stap 3

Datum vertaling. Soms helpt vertaling van de datum in BIOS om de banner te deactiveren. Druk aan het begin van de download op "del" om het BIOS te openen en de datum te wijzigen: probeer de opties met de voorwaartse en achterwaartse vertaling van het nummer. Werkt meestal met banners met de zin "in n dagen zal alle informatie op uw computer worden vernietigd".

Stap 4

U kunt proberen uw computer te genezen door verschillende hulpprogramma's uit te voeren, waarvan een groot aantal wordt aangeboden. We hebben het programma "AVZ Unlocker" getest. Werk na de installatie de hulpprogrammadatabase bij en voer deze uit.

Stap 5

Als we het over een computer hebben, dan is er maar één simpele en correcte oplossing. Verwijder de harde schijf, sluit deze als secundaire pc aan op een andere pc en voer een volledige virusscan uit vanaf het andere systeem.

Aanbevolen: