Hoe Mtp . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mtp . Uit Te Schakelen
Hoe Mtp . Uit Te Schakelen
Anonim

MTP (Media Transfer Protocol) is een modern type technologie voor het gemakkelijker opnemen van bestanden op multimediamedia. Een deel van de taken van MTP is het verbergen van bestandsrecords, of liever directe toegang ertoe, voor onjuist werk van gewone gebruikers. In de praktijk blijkt dat het met het MTP-systeem niet altijd mogelijk is om muziek op een computer op te nemen. Dus hoe schakel je MTP uit?

Hoe mtp. uit te schakelen
Hoe mtp. uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Schakel MTP uit door de instellingen te wijzigen. Vind uw multimedia-apparaat, d.w.z. een gewone speler in apparaatbeheer, die geïnstalleerde apparaten op de computer detecteert, de hardware-instellingen controleert en wijzigt. Ga naar het gedeelte MTP-apparaat - Walkman.

Stap 2

Voer de opdracht uit in Apparaatbeheer "Stuurprogramma bijwerken". Na de opdracht wordt u gevraagd om op internet naar een stuurprogramma te zoeken. Weiger dit aanbod. Gooi ook de automatische modus weg. Er blijft één optie over met handmatige instellingen. In het verschenen handmatige selectievenster zijn er twee opties: MRT-apparaat en USB-apparaat voor massaopslag. Kies de tweede optie van USB. De computer herkent het multimedia-apparaat nu als een USB-station, d.w.z. als een eenvoudige flashdrive. Houd er rekening mee dat Media Transfer Protocol alleen wordt ondersteund door WPD (Windows Portable Devices) 10.

Stap 3

Schakel MTP uit op een manier die het stuurprogramma permanent zal verwijderen. Verwijder eerst het WPD 10-item uit het systeem. Ga naar de C-schijf, vervolgens naar Windows, vervolgens naar het gedeelte Geregistreerde pakketten, enz. en tot slot de WPD 10-installatie.

Stap 4

Verwijder de Windows Driver Foundation (WDF)-bibliotheken uit het vorige pad met de eindpunten wpdmtp.dll, wpdmtpus.dll wpdconns.dll. WDF heeft tools om u te helpen de juistheid van uw chauffeurscode te valideren. Als er veelvoorkomende fouten zijn, kan WDF het schrijven van stuurprogramma's simuleren om oorzaken te identificeren die moeilijk te vinden en te testen zijn.

Stap 5

Verwijder de WDF-service direct. Gebruik de hierboven beschreven paden met het eindpunt sc delete umwdf. Verwijder ook het item over het gebruik van het multimedia-apparaat met uw eigen ID - dit is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Start uw pc opnieuw op - uw apparaat werkt als een flashstation. De taak is voltooid.

Aanbevolen: