Hoe Maak Je Je Eigen Cd Met Liedjes

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Cd Met Liedjes
Hoe Maak Je Je Eigen Cd Met Liedjes
Anonim

Niet altijd luisteren naar de radio of bestaande muziekschijven kan een persoon tevreden stellen. Om van je favoriete audio-opnames te genieten, kun je je eigen schijf met liedjes maken.

Hoe maak je je eigen cd met liedjes
Hoe maak je je eigen cd met liedjes

instructies:

Stap 1

Om uw eigen schijf met liedjes te maken, moet u de gewenste audiobestanden erop opnemen. Het is mogelijk om zowel een standaard audioschijf te maken als een schijf met opnamen in mp3-formaat. Om dit te doen, kunt u de standaardtools van het besturingssysteem gebruiken of programma's die zijn ontworpen voor het opnemen van schijven.

Stap 2

Plaats een lege cd in het station van uw computer. Gebruik Verkenner om de schijfmap te openen, open in een ander venster de map met de nummers die u wilt branden. Selecteer ze met uw muis, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren". Klik vervolgens ook met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de schijfmap en selecteer "Plakken". Klik in de werkbalk van het venster op de knop Cd branden. Geef in het venster dat verschijnt de naam op en klik vervolgens op "Doorgaan". Wacht tot het einde van het opnameproces.

Stap 3

U kunt een audio-cd branden met de standaard Windows Media-toepassing. Selecteer "Start" -> "Alle programma's" -> "Windows Media Player". Na het starten van het programma opent u in de rechterbovenhoek het tabblad "Opnemen". Klik op de knop Brandopties en selecteer vervolgens Audio-cd. Als er onnodige nummers in de afspeellijst van het programma staan, verwijder deze dan met de knop "Wissen".

Stap 4

Zoek vervolgens in de bibliotheek van de speler naar de nummers die u wilt opnemen. Gebruik hiervoor de zoekfunctie op artiest, genre of album. Sleep de gewenste nummers naar het lijstgebied aan de rechterkant van het venster. Gebruik desgewenst de muis om de volgorde van de nummers te wijzigen waarin ze op de schijf komen te staan. Klik daarna op de knop "Opname starten" en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 5

U kunt ook een schijf met nummers branden met behulp van een van de programma's van derden. Start de geselecteerde toepassing en selecteer vervolgens het type schijf dat u wilt branden (gegevensschijf voor het maken van een mp3-schijf of audioschijf). Selecteer met behulp van de bestandsbeheerder van het programma audio-opnames en sleep ze naar het veld dat is bedoeld voor het opnemen van bestanden. Druk vervolgens op de knop om de opname te starten en wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: