Muziek Downloaden Naar Uw Computer

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar Uw Computer
Muziek Downloaden Naar Uw Computer

Video: Muziek Downloaden Naar Uw Computer

Video: Muziek Downloaden Naar Uw Computer
Video: How to download mp3 songs in pc,mobile 2024, Mei
Anonim

Op internet vind je zonder overdrijving alles: van informatie over allerlei onderwerpen tot mediabestanden. Dit is de belangrijkste bron voor het vinden van muziek, die vervolgens naar uw computer kan worden gedownload.

Muziek downloaden naar uw computer
Muziek downloaden naar uw computer

Het vinden van uw favoriete nummer, soulmelodie of soundtrack voor een presentatie, diavoorstelling of uw eigen film is meestal eenvoudig. Het is voldoende om een zoekopdracht correct te formuleren en in de zoekbalk in te voeren. Om dit te doen, is het wenselijk om de naam van het nummer, de auteur of de artiest aan te geven. Maar zelfs de woorden uit het nummer die in de zoekregel zijn ingevoerd, dragen ook bij aan het vinden van de melodie in de uitgestrektheid van internetdiensten. Wanneer u de pagina met het gewenste audiobestand opent, hoeft u het alleen nog maar op uw computer op te slaan. Afhankelijk van de service waarop de muziek zich bevindt, kunnen de stappen voor het downloaden ervan enigszins verschillen.

Downloaden van bestandshosting

Een van de meest populaire bestandshostingservices zijn DepositFiles, Letitbit, TurboBit, RapidShare, evenals Vip-File en SMS4File. In feite zijn er veel meer, maar het principe van downloaden van deze bronnen is identiek. Dus om het geselecteerde muziekbestand op uw computer op te slaan, zoekt u een link naast de melodie met het opschrift "Download". Klik erop en ga naar de pagina voor het hosten van bestanden.

Hier wordt u gevraagd om betaald (geen snelheidslimiet en de mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk te downloaden) en gratis download (met snelheidslimiet) te gebruiken. U kunt elk van de aangeboden opties gebruiken: "Bestand snel downloaden" of "Eenvoudige download". Nadat u het tweede item hebt gekozen, wordt u gevraagd om de proefperiode te gebruiken voor het downloaden van bestanden. Gedurende een bepaalde tijd wordt het gratis verstrekt en nadat het is verlopen, wordt er een vergoeding in rekening gebracht. Als u deze optie weigert, klikt u op de knop "Nee, bedankt". Daarna moet u in een nieuw venster de code van de afbeelding specificeren, wachten op de downloadlink en, door erop te klikken, het downloadproces starten.

Het is ook erg handig om te downloaden om speciale programma's te gebruiken - downloadmanagers, zoals WinnerDM, Download Master en anderen. Het gebruik ervan is eenvoudig: kopieer gewoon de link die is ontvangen op de bestandshostingservice en plaats deze in de downloadregel van de manager. Als de juiste instellingen zijn gemaakt tijdens de installatie, kunnen deze programma's automatisch links "grijpen" en ze verzenden om te downloaden. Evenzo, door de link naar het bestand te kopiëren, wordt de download uitgevoerd vanaf YouTube.

Muziek downloaden op sociale netwerken

U kunt ook muziek downloaden op sociale netwerken. Om dit te doen, kunt u de applicaties "Catch VKontakte", VKMusic 4, SaveFrom.net-assistent, VKSaver gebruiken. Een klik van de muis "Vkontakte" downloadt het bestand met het geïnstalleerde programma MusicSig vkontakte Lite. Bovendien hebben veel browsers al ingebouwde add-ons waarmee je muziekbestanden op je computer kunt opslaan. In Mozila Firefox is dit bijvoorbeeld DownloadHelper, in de Opera-browser is dit Opslaan. Vind ze in uw browserinstellingen, download en activeer. Vanaf nu kunt u bestanden opslaan met slechts één klik.

Aanbevolen: