Muziek Downloaden Naar Uw Tablet

Muziek Downloaden Naar Uw Tablet
Muziek Downloaden Naar Uw Tablet

Video: Muziek Downloaden Naar Uw Tablet

Video: Muziek Downloaden Naar Uw Tablet
Video: Hoe Kan ik Muziek Downloaden van YouTube? 2024, Mei
Anonim

Een van de meest voorkomende toepassingen van een tablet is het luisteren naar muziek. Tegelijkertijd moet u mogelijk extra programma's en applicaties installeren om tracks te downloaden.

Muziek downloaden naar uw tablet
Muziek downloaden naar uw tablet

Er zijn twee manieren om muziek naar uw tablet te downloaden: rechtstreeks vanaf internet of vanaf uw computer. Om rechtstreeks vanaf een computer te downloaden, moet u de apparaten aansluiten via een USB-kabel. Nadat de tablet door de computer is gedetecteerd, kan de muziek in de gewenste map worden neergezet. In dit geval is het erg handig om een SD-kaart te gebruiken en de benodigde bestanden ermee over te zetten.

Als uw tablet iOS van Apple gebruikt, moet u iTunes op uw computer hebben, wat nodig is voor het synchroniseren van apparaten. Zonder dit kunt u geen bestanden naar de iPad overbrengen. U hoeft alleen de gewenste muziek naar iTunes te kopiëren, vervolgens uw iPad op uw computer aan te sluiten, het tabblad "Muziek" te openen en alle benodigde vakjes aan te vinken. Nadat u op de knop "Synchroniseren" hebt geklikt, worden de bestanden naar de iPad gekopieerd.

Daarnaast kun je muziek downloaden naar iPad via Wi-Fi met AVPlayer. Tegelijkertijd kunt u alleen via AVPlayer naar muziek op het apparaat luisteren. Je kunt het downloaden van de App Store.

Er zijn ook verschillende programma's voor het downloaden van muziek van het VKontakte sociale netwerk. Voor iPad is het beste programma Download Music Pro. Hiermee kunt u muziek downloaden van internet, inclusief van de pagina's van "Contact", bovendien kunt u met dit programma muziek overbrengen naar de officiële tabletspeler. Voor Android-apparaten zijn er veel vergelijkbare programma's, u kunt ze downloaden van de Play Market. U kunt bijvoorbeeld "Vkontakte Music 0.7" en "LoviVkontakte" noemen.

Aanbevolen: