Een Systeemwaarschuwing Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Systeemwaarschuwing Verwijderen
Een Systeemwaarschuwing Verwijderen

Video: Een Systeemwaarschuwing Verwijderen

Video: Een Systeemwaarschuwing Verwijderen
Video: How to Remove Explorer.exe Virus from PC 2024, Mei
Anonim

Systeemwaarschuwingen in het Windows-besturingssysteem worden beheerd door het Beveiligingscentrum, dat de gebruiker informeert over alle wijzigingen in de Windows-configuratie en geïnstalleerde programma's. Het constant verschijnen van dergelijke berichten kan echter vervelend zijn.

Een systeemwaarschuwing verwijderen
Een systeemwaarschuwing verwijderen

Noodzakelijk

Microsoft Windows niet lager dan XP-versie

instructies:

Stap 1

Log in op de computer met uw account.

Stap 2

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar "Configuratiescherm" (voor Windows Vista). Ga naar Instellingen en selecteer Configuratiescherm (voor Windows XP).

Stap 3

Selecteer de link "Security Center" (voor Windows XP) of "Security" en ga naar het gedeelte "Security Center" (voor Windows Vista) in het venster "Configuratiescherm" dat wordt geopend.

Stap 4

Selecteer de link Wijzigen hoe Security Center u waarschuwt (voor Windows XP) of Wijzig hoe Security Center waarschuwt (voor Windows Vista) aan de linkerkant van het nieuwe venster van Windows Security Center.

Stap 5

Selecteer "Dit pictogram niet melden of weergeven (niet aanbevolen)" (voor Windows Vista) in het venster Berichtopties dat wordt geopend, of schakel de selectievakjes uit voor "Firewall", "Automatische updates" en "Virusbescherming" (voor Windows XP).

Stap 6

Klik op OK om de service Automatische beveiligingsberichten uitschakelen te bevestigen.

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van Windows te openen en ga naar "Configuratiescherm" (voor Windows 7).

6. Geef de link "Systeem en beveiliging" op in het paneelvenster dat wordt geopend.

Stap 7

Selecteer "Support Center" in het nieuwe Configuratiescherm.

Stap 8

Geef het gedeelte 'Het ondersteuningscentrum configureren' op in de lijst aan de linkerkant van het venster 'Ondersteuningscentrum' dat wordt geopend.

Stap 9

Schakel alle selectievakjes onder Beveiligingsberichten in het dialoogvenster Berichten in- of uitschakelen uit om systeemberichten te wissen.

Stap 10

Klik op OK om de opdracht te bevestigen. Het resultaat van de ondernomen acties is het volledig uitschakelen van automatische beveiligingswaarschuwingen.

Aanbevolen: