Gegevens Herstellen Van Een Flashstation

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Van Een Flashstation
Gegevens Herstellen Van Een Flashstation

Video: Gegevens Herstellen Van Een Flashstation

Video: Gegevens Herstellen Van Een Flashstation
Video: Broken Lexar USB Flash Drive Repair and Data Recovery 2023, Maart
Anonim

Net als alle andere elektronica gaan flashdrives en geheugenkaarten soms kapot en raken gebruikers belangrijke informatie kwijt. De reden voor het verlies van gegevens kan een absurd ongeluk zijn, maar het is in ieder geval mogelijk om de bestanden terug te geven.

Gegevens herstellen van een flashstation
Gegevens herstellen van een flashstation

instructies:

Stap 1

Als er een fout verschijnt wanneer u de USB-flashdrive probeert te openen, begint u met formatteren. Met deze procedure worden alle gegevens verwijderd en wordt de flashdrive mogelijk in werkende staat gebracht.

Stap 2

Open Windows Verkenner en, nadat u de USB-flashdrive in de lijst met apparaten hebt geselecteerd, klikt u er met de rechtermuisknop op. Selecteer de opdracht "Formatteren", stel de snelle opmaakmethode in en klik op de knop "OK".

Stap 3

Nu moet u een programma op uw computer installeren waarmee u de verloren gegevens kunt herstellen. Gebruik het Easy Recovery Professional-programma, dat u kunt downloaden op de website van de ontwikkelaar of op een softwareportaal van het Russische internet.

Stap 4

Voer het programma uit en open het gedeelte "Gegevensherstel". Selecteer Herstel formatteren. Er wordt een systeemscan gestart en na een tijdje verschijnt er een waarschuwing dat de bestanden die worden hersteld, op een andere schijf moeten worden opgeslagen. Klik op de OK-knop.

Stap 5

Selecteer in de lijst met schijven op uw computer de USB-flashdrive en klik op "Volgende". Er begint een scan van het geheugen van de flashdrive, waarbij de verwijderde bestanden worden gevonden.

Stap 6

Nadat de scan is voltooid, ziet u een lijst met bestanden. Markeer degene die u moet herstellen en klik op "Volgende".

Stap 7

Selecteer de map op uw computer waar de herstelde bestanden worden opgeslagen en klik nogmaals op de knop "Volgende". Het herstellen van de gemarkeerde bestanden begint, waarna alle bestanden worden opgeslagen in de map die u hebt opgegeven.

Populair per onderwerp