Een Foto Sluiten In Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Een Foto Sluiten In Odnoklassniki
Een Foto Sluiten In Odnoklassniki

Video: Een Foto Sluiten In Odnoklassniki

Video: Een Foto Sluiten In Odnoklassniki
Video: Как загрузить фото в Одноклассники 2024, Mei
Anonim

Sociale netwerken worden gecreëerd om te communiceren met vrienden en familie op internet. Hier kunt u niet alleen corresponderen, maar ook uw foto's plaatsen, nieuws delen, interessante notities maken. Als u een profiel op Odnoklassniki heeft, wordt u openbaar, omdat andere gebruikers, samen met vrienden, misschien weten wat er in uw leven gebeurt. Als u niet wilt dat buitenstaanders achter uw rug roddelen, maar niet van plan bent uw pagina van het sociale netwerk te verwijderen, moet u zeker weten hoe u een foto in Odnoklassniki kunt sluiten voor ongewenste weergaven.

Een foto sluiten in Odnoklassniki
Een foto sluiten in Odnoklassniki

Om foto's in Odnoklassniki te sluiten, kunt u verschillende opties gebruiken. Lees de instructies en kies de meest geschikte.

Hoe foto's in Odnoklassniki te verbergen: methode één

Om onze plannen uit te voeren, gaat u eerst naar de Odnoklassniki-website en logt u in op uw account. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord van uw pagina nodig.

Zoek het tabblad "Foto's" in het hoofdprofielmenu en ga naar de sectie.

Selecteer het album, de foto's waarin u zich wilt verbergen voor nieuwsgierige blikken en ga ernaartoe.

Naast de naam van het fotoalbum ziet u het instellingenmenu. Als u erop klikt, ziet u de privacyopties. Selecteer de lijsten van die mensen die het album kunnen bekijken en klik op de knop "Opslaan". Het kunnen bijvoorbeeld alleen je vrienden zijn.

Hoe maak je een foto in Odnoklassniki gesloten: methode twee

Om een foto in Odnoklassniki te sluiten, moet u natuurlijk inloggen op de site, zoals in het vorige geval.

Ga vervolgens naar de lijst met alle fotoalbums die je hebt geüpload en beweeg de cursor zonder ze in te voeren over de hoofdfoto van het album waarin je de foto's wilt sluiten.

Klik in het pop-upmenu op de knop Instellingen wijzigen. Selecteer de gewenste secties en sla uw wijzigingen op.

Bij het maken van een nieuw album kunt u deze instellingen vooraf maken.

Hoe een foto in Odnoklassniki van vreemden te sluiten: methode drie

Als u niet wilt dat mensen die niet op uw vriendenlijst staan, de afbeeldingen zien die naar de pagina zijn geüpload, kunt u uw profiel volledig sluiten.

Deze service is betaald, dus om de toegang tot uw pagina te beperken, moet u uw account opwaarderen.

Om een gesloten profiel te gebruiken, moet je naar de hoofdpagina van je profiel gaan en op de knop "Meer" onder je avatar klikken. In het menu dat wordt geopend, selecteert u de opdracht "Profiel sluiten" en betaalt u voor de dienst vanaf uw mobiele telefoon volgens de instructies.

Dankzij de opname van een privéprofiel kun je foto's in Odnoklassniki niet alleen in albums, maar ook op je avatar sluiten. Een persoon die niet je vriend is, kan alleen een miniatuurkopie van de hoofdfoto zien.

Aanbevolen: