Hoe E-mail Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Te Wijzigen
Hoe E-mail Te Wijzigen

Video: Hoe E-mail Te Wijzigen

Video: Hoe E-mail Te Wijzigen
Video: Helpdesk: E-mailadres wachtwoord wijzigen | Mijndomein 2024, Mei
Anonim

Wonen je vrienden ver weg en is het door hoge tarieven niet mogelijk om telefonisch contact met ze op te nemen? Mis je ze en wil je een praatje maken? In dit geval is er een uniek aanbod - e-mail! En wat het is, waarmee het wordt gegeten en hoe het te starten - nu zullen we het je vertellen.

Hoe e-mail te wijzigen
Hoe e-mail te wijzigen

instructies:

Stap 1

Eerst moet u beslissen - met welk bedrijf dat dergelijke diensten levert, u wilt samenwerken. Als zodanig zijn er een groot aantal van hen. Het is de moeite waard om op zijn minst de meest populaire typen "mail", "yandex", "google" en dergelijke te onthouden.

In principe legt niemand ons beperkingen op en het staat ons vrij om in ieder geval op alle hostingdiensten tegelijk te beginnen met mailen, bovendien, zelfs niet in een enkele hoeveelheid. Als zodanig is het principe van het verkrijgen van een nieuw postadres net zo eenvoudig als een gestoomde raap.

Stap 2

Kies idealiter eerst een bedrijf, zoals hierboven beschreven. Laten we "mail" als voorbeeld nemen. Om daar een postadres te krijgen, moet je je natuurlijk wel registreren (zoals op alle zichzelf respecterende sites). Het registratieaanbod bevindt zich meestal links van de gebruiker. Dit is zo'n blauw vierkant, waarvan de tekst je uitnodigt om naar het sociale netwerk "mijn wereld" te gaan of gewoon naar je mailbox.

Stap 3

Naast de knop "Inloggen" staat de knop "Registreren". Door dit item van dit menu te activeren, zien we een gewone vragenlijst. We vullen het methodisch in. Sommige punten kunnen worden overgeslagen als u niet wilt dat bepaalde informatie op uw pagina wordt weergegeven.

Stap 4

Dan komt het in het veld waar je de naam van je mailbox moet invullen. Hier kunt u uw fantasie de vrije loop laten. De enige voorwaarde is dat alleen het Latijnse alfabet en cijfers kunnen worden gebruikt. Als je twee verschillende woorden moet scheiden, dan doe je dit niet door een spatie, zoals we gewend zijn, maar door een onderstrepingsteken.

Stap 5

Het onderstrepingsteken wordt aangeroepen door de combinatie van het koppelteken en de shift-toetsen. Vervolgens wordt geselecteerd wat er achter het "@"-teken staat. In het "mail" systeem is er keuze uit meerdere varianten.

Stap 6

Na het invullen van de naam van de mailbox bedenken we een wachtwoord, slaan deze op en beschikken over een nieuwe e-mailbox. Op andere systemen zullen de bewerkingen identiek zijn. Misschien met een kleine uitzondering in de vorm van een einde na het "@"-teken.

Aanbevolen: