Hoe Trek Je Een Link?

Inhoudsopgave:

Hoe Trek Je Een Link?
Hoe Trek Je Een Link?

Video: Hoe Trek Je Een Link?

Video: Hoe Trek Je Een Link?
Video: De Mino Link met Cam McCaul 2024, Mei
Anonim

Op de pagina's van sites op internet worden vaak mooie en interessante afbeeldingen gevonden. Als uw netwerkverbinding onregelmatig of onstabiel is, zijn sommige afbeeldingen mogelijk niet volledig geladen. Maar u kunt nog steeds de gewenste afbeelding downloaden door de link ernaar toe te halen uit de broncode van de pagina.

Hoe trek je een link?
Hoe trek je een link?

instructies:

Stap 1

Open de pagina die de afbeelding host. Als u de weergave van multimediabestanden hebt uitgeschakeld, verschijnen er in plaats van afbeeldingen op de pagina lege vierkanten die de beoogde locatie van de afbeeldingen aangeven. Zoek de locatie van de gewenste afbeelding. Klik op het lege vierkant van deze afbeelding om het browsermenu te openen. Selecteer het item "Afbeelding opslaan als" en in het dialoogvenster Opslaan ziet u de naam van de afbeelding in de regel "Bestandsnaam". Kopieer de titel van de afbeelding naar het klembord.

Stap 2

Annuleer het opslaan, want als de browser de hele afbeelding niet kan laden, wordt deze in exact dezelfde vorm opgeslagen. Klik met de rechtermuisknop op de pagina en selecteer "Broncode". Er wordt een nieuw venster geopend met de code van de pagina die wordt bekeken. Druk op Ctrl + F om het zoekmenu te openen. Voer de naam van de afbeelding van het klembord in de zoekbalk in en druk op enter. Het programma geeft de plaats aan waar deze naam wordt genoemd - er zal een volledige url-link naar de afbeelding zijn. Kopieer de link en breng deze over naar een downloadprogramma (bijv. Download Master) om de afbeelding te downloaden.

Stap 3

Je kunt veel interessante dingen vinden in de broncode van de pagina. Alle links naar afbeeldingen op pagina's zijn daar verborgen, de structuur van de pagina en de logica van de werking van sommige van zijn elementen worden daar beschreven. Als de Javascript-functies niet door de ontwikkelaar in een apart bestand zijn geplaatst, zijn ze ook terug te vinden in de broncode van de pagina. U kunt de link ook rechtstreeks vanuit uw browser ophalen. De site heeft bijvoorbeeld een hyperlink "Afbeeldingen downloaden". Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kopieer linkadres". In dit geval wordt de inhoud gekopieerd naar een speciaal klembord. U kunt de browser openen in een ander tabblad. Klik vervolgens met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken".

Aanbevolen: