Foto's Op Twitter Plaatsen

Inhoudsopgave:

Foto's Op Twitter Plaatsen
Foto's Op Twitter Plaatsen

Video: Foto's Op Twitter Plaatsen

Video: Foto's Op Twitter Plaatsen
Video: Как опубликовать в Twitter руководство по созданию твитов для начинающих 2024, Mei
Anonim

De populaire microblogdienst Twitter biedt zijn gebruikers een breed scala aan opties voor het delen van foto's. Je kunt foto's op Twitter plaatsen, zowel via een computer als met een mobiel apparaat.

Foto's op Twitter plaatsen
Foto's op Twitter plaatsen

instructies:

Stap 1

Om een foto of foto vanaf je computer naar je microblog te sturen, ga je naar de Twitter-website en voer je de dienst in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de knop "Tweet opstellen" in de rechterbovenhoek van de pagina op het paneel.

Stap 2

Schrijf in het venster dat verschijnt een paar woorden (optioneel, dit is optioneel) over de foto die u wilt verzenden en klik vervolgens op de knop met het camerapictogram in hetzelfde venster.

Stap 3

Selecteer een bestand met een foto, die zich op de harde schijf van uw computer of op een extern opslagapparaat (harde schijf, flashstation, enz.) moet bevinden. Als de foto op een webpagina staat, sla deze dan van tevoren op in een willekeurige map op uw computer.

Stap 4

Als je een foto naar je Twitter wilt sturen vanaf je telefoon, tablet of ander mobiel gadget, start je de Twitter-client en klik je op de knop Nieuwe Tweet (Nieuwe Tweet, Schrijf een Tweet, enz.). Net als bij het publiceren van afbeeldingen via de webinterface, moet u ook hier op de knop met het beeld van de camera klikken.

Stap 5

Door op de knop te klikken om een foto aan de tweet toe te voegen, kun je kiezen uit de afbeeldingen die al in het geheugen van het apparaat staan of een foto maken met de camera van je gadget. Hierdoor wordt de foto aan de tweet toegevoegd en hoef je alleen maar een beschrijving toe te voegen en op de knop Verzenden te klikken.

Stap 6

Optioneel kunnen alle foto's die u op Instagram plaatst, automatisch op Twitter worden geplaatst. Om dit te doen, moet u in de instellingen van de Instagram-applicatie op uw mobiele apparaat een koppeling maken met uw Twitter-account. Wanneer u daarna foto's verzendt, worden deze ook op uw Twitter-pagina geplaatst.

Aanbevolen: